Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Нас обіцяли, що зими немає тут! 🤣🤣🤣
-
😉 спасибо. Я уже решил для себя, что это не скам и ответил на письмо )))
-
Вот вам официальный сайт, там указано, кто есть кто, и Кармен тоже есть.
-
ukrainehelpvi.ca/about-us/
-
О, да вы опытный… если сомневаетесь, лучше проверить первоисточник. Не отвечайте на имейл/звонок, а напишите/позвоните по номеру, указанному на официальном сайте.
-
Навіть принци та принцеси з Уганди, які потрапили до в'язниці не просять грошей в першому листі... Я просто не хотів би надавати добровільно свої дані скамерам, тому і вирішив спитати, чи має Кармен якесь відношення до центру.
-
А почему скам? Кармен у вас денег просила, или что?
-
Це не скам !
-
Як же все важко 😆😜... Але в принципі я зрозумів. Дякую за відповідь!!! Маю надію, що то не скам )) бо пошта на @ukrainehelpvi.ca
-
Чи не дивно, що я вирішив що вона директорка? Якщо у підписі написано що вона генеральна директорка. Просто мені надійшов лист на е-мейл, ніби від неї, але чи не дивно отримати лист від директорки центру? 😆😉
-
Доброго дня. Хтось знає чи Кармен Макнамара це реально директорка центру? Хочу дізнатися чи розсилка реальна чи скам. Дивує, що прийшло на е-мейл який я не вказував.
-
Дякую вам і всім волонтерам HUVI ❤️🇺🇦🙏
-
💔💔💔 🥀 Жінка, що вижила в лютому, знову збирає валізу. Складає туди шампунь, помаду, білизну і тепловізор, Загорнуту в жовту газету фамільну бабусину чашку, Сукню молодшої доньки, в якій та ішла до причастя, Спортивний костюм, ліхтарик, рацію, сірники, Нанизані на мотузочку сином засушені ягідки, Кросівки, гумові капці, карту місцевості, дощовик, В шовкову сукню замотаний батьків старий дробовик, Прапор, прошитий осколками піксель, весільне фото, Парфуми, блузку, в якій ходила колись на роботу, Турнікет, бандаж, кровоспинне, ароматичні свічки, Старшою донькою вишиті хрестиком сорочки, Спідницю, сухі галети, шеврони, компактний фен, Від шлунку, від кашлю, від горла, ібупрофен, Книжку, лептоп та мишку, сухі трояндові пелюстки, Курячого бога із дна швидкої гірської ріки, Переноску із кішкою, квітчасту мамину хустку, Капелюшок, в якому літала в Італію у відпустку, Крем від зморшок, баночку з чорним перцем... Останнім жінка зверху кладе своє пульсуюче серце. Жінка, що вижила в лютому, вириває себе з корінням. Історія знову пишеться втраченим поколінням. Сьогодні, 18 грудня, Всесвітній день мігранта...
-
Я долго молчала, но если что я против пропутинского инструктора по вождению.😂 когда ты на работе с большим количеством людей разных национальностей и вероисповеданий - хорошая идея не говорить об этом вообще. Но если ты украинец и у тебя есть хоть какой-то выбор и ты уже точно знаешь про конкретного человека что он … - выбери любого другого. Лично мое мнение.
-
Потому что они мусульмане и не празднуют Новый год.
-
Ви прилітаєте в аеропорт Вікторії?
-
Спасибо, успокоили😊