Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну, тоді чисто по-людськи давайте подвійну порцію хлопакам, які у черзі прийдуть на жрачку) На 4ту з доставкою готовий Можете написати у приватні
-
Ми не просимо «відпрацьовувати»:) Бо всі, хто допомагає тим чи іншим чином - роблять це не для того, щоб мати можливість «заставити відпрацювати». Ми просто просимо людей допомогти, по-людські, якщо є можливість. Цей спектакль також повністю на волонтерській основі, і наша ціль - привернути увагу людей до війни, нагадати, що ми - є, що ми боремося! І також зібрати гроші, знову ж таки, щоб продовжувати допомагати новоприбулим. І Щоб той фудшер працював, і щоб люди отримувати свої вітальні кошики, потрібну інформацію та підтримку. Звісно, що якщо ніхто не прийде чистити той сніг - ми знову візьмемо лопати та перелопатимо ті парковки, а потім підемо і відіграємо спектакль, а потім ще і тих, у кого поки що немає авто - підвеземо додому. Бо ми - громада. А громада - то сила😉💪🏻
-
Друзі, якщо комусь потрібні дрессер та тумбочка (та, що біля ліжка ставиться) - будь ласка, just like new! Напишіть мені - я відправлю контакті дані сімʼї, яка донатить. Pick up from Gorge-Tillicum area.
-
У мене теж така проблема, як тільки не вводила ті дані 🫠
-
Перевірте ще індекс, бо ці данні додаток передає в банк для перевірки і якщо вони не співпадають з тими, що занесені там, можу скасувати транзакцію. Хоча пару днів тому я намагалася оплати по вже раніше збереженій картці і була та сама ситуація. Додаток працює іноді через Нанавут.
-
Теж таке було. Мені допомогло видалити та встановити заново Спробуйте ..:)
-
www.facebook.com/groups/141946737652940/permalink/729710982209843/?sale_post_id=729710982209843&mibextid=Nif5oz В Ленгфорді (Мільстрім) здають кімнату в будинку. Може кому цікаво.
-
Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організувати безкоштовний вебінар з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+".
-
В мене та ж херня( що я тільки не робила🫣
-
Канадську
-
Канадську звісно 🙄 Пробувала і кредитку і дебетову… і чоловіка картки також пробували
-
Всем приходить, кто может Можешь компанию мне составить Хотя меня так и не подтвердили
-
Я можу допомогти з прибиранням снігу, але при умові pick up в обидві сторони. Не можу їхати своїм авто, задній привід і не сезонна гума
-
Та УКЦ