Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добрый вечер, муж застрял в шварц бей, не успел на паром на солт спринг, ищем на одну ночь где переночевать. Подскажите пожалуйста не очень дорогой ночлег
-
Чула тут таке від місцевих і так, у них це норм
-
Привіт, хтось має роботу на 2 тижні?
-
Ты какой-то стремный За такие фото профиля здесь не работу, а послать могут только)
-
Це ваша життєва позиція? Ви трохи групою помилились, мабуть
-
Що за патріотизм такий сильний, що аж російською пишеш ?
-
Ооохх, почалося…🙈 Ну що, Пора питати: «де купити гречку?», «А чого це ви ще досі не волонтер?», «Гдє Вы были 8 лет?», «Коли Ви перестанете постити про манікюр?» і «Хто піде чистити сніг біля театру сьогодні?» А давайте краще всі, хто ще не встиг відвідати виставу - запланують собі культурний відпочинок в театрі та підтримають нашу творчу команду та новоприбулих. Квитки ще є🙂 Для Вас і для друзів😉 Дякую! langhamcourttheatresociety.thundertix.com/events/222025
-
Загасили театральною паузою🤞🏻😅
-
❗️❗️❗️Терміново, шукаємо фотографа на сьогоднішній вечір❗️❗️❗️ Хто бажає поволонтерити і отримати квиток на концерт Марини KRUT Напишіть мені в direct🙏
-
t.me/notcoin_bot?start=r_4_18965286 🎁 +2.5k Notcoin as a first-time gift 🎁🎁🎁 +50k Notcoin if you have Telegram Premium @PremiumBot
-
Сьогоднішній концерт був просто шматочок серця і душі з України 💙💛 Це був такий рівень, такий магічний голос, такий професіоналізм, така затишна атмосфера, що я просто перенеслась ментально до Львова, до рідної України... Чесно признаюсь, до концерту я не знала про цю співачку, але після концерту я просто закохалась в її творчість! Це було КРУТЬ! Надзвичайно щаслива, що мала змогу побачити це вживу 🎵🎶