Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Всім привіт. Чи є хтось в чаті, хто прилетів по Cuet нещодавно? Відгукніться в приват будь ласка, маю питання 😉
-
www.instagram.com/reel/C2X2V-XIcUL/?igsh=MW5keGp5eGU2cTk5ZQ==
-
Наши друзья в Манитобе водили детей в волонтерский центр первое время. Там были уроки английского, рассказывали пдд, как работает полиция например и тому подобное. Вот интересно есть ли что-то похожее в Виктории чтоб ребенок дома не сидел пока мы ищем жилье и устраиваем его в школу.
-
Дитина шкільного віку. Якщо будете проживати у місті Вікторія - то у Вас буде SD 61 У SD 61 (School District 61) є курси для новоприбулих. Моі діти приходили туди перший тиждень перед початком навчання. Однак не бачу сенсу там затримуватися - діти дуже гарно адаптуються. Адреса іх головного офісу - 556 Boleskine Rd - там же й курси повинні бути
-
Thanks for been faithful and truthful about your trading. I invested $2000 and I got a return of $10,000 after 48hours of trading in David Promo, I really appreciate your platform for it’s genuity for the payment i received successfully. Click on the link to contact him and thanks me later.👇👇👇👇 t.me/+tjJmhffRa7Y4ZmFk
-
Я була відсутня 5 міс у Канаді , якщо я повернусь чи зберігається моя мед Страхівка і допомога ? , дякую
-
www2.gov.bc.ca/assets/gov/health/health-drug-coverage/medical-services-plan/leavingbc_brochure_web.pdf
-
Якщо не більше 6 міс, то зберігається. Ви ж не подавали інформацію, що виїжджаєте?
-
В связи с переездом. Может кому нужно. Кровать Queen Size, тумбочки и лампы. На этой кровати только самые сладкие сны 😊 заберите пожалуйста 🙏
-
Привіт ,хтось робив гостеву візу?хочу мамі зробити щоб в гості приїхала,підскажіть будь ласка хто таке робив)))
-
Я неодноразово займався оформленням віз до Канади та США по своій основній професіі. Ще до існування CUAET. Зараз процедура оформлення знову повернулися на довоєнні умови. На ютюбі безліч інструкцій та різних гайдів по правильному оформленню. Плюс дуже детально все розписано на офіційному сайті - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/visitor-visa.html Можна все зробити самостійно виконуючі покрокову інструкцію. Якщо ж Вам потрібна стороння допомога - іі можу надати Вам я. Вартість моіх послуг - $200.