Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
То у поваров це закладено чистота на кухні ідеальна. Знаю по мамі повар кондитер, так в кухні як вона прибирає в день по 5 разів, все ходить ой крошка витирає, підмвтає. Ой холодильник пляму має. І так цілими днями. Треба їй сказати нехай проводить сертифікацію, і щоб сказали їй що за сильно чисто. Бо їй навіть заперечувати страшно що це через чур. Дістану відразу
-
Щось багато тоді вільного часу, щоб по 5разів на день прибирати кухню або мало замовлень
-
Там не тільки в чистоті справа. У гаверменту є список вимог до кухонь і можна запросити іхнього офіцера який приходити перевіряє кухню на відповідність вимогам. Якщо кухня відповідає вимогам, то виписує вам бумажку що кухня пройшла сертифікацію, якщо ні, то веазує на моменти які треба виправити і коли виправите то знову його запрошуєте. Задоволення таке коштує здається десь 300$ за візит.
-
Привіт, у кого-небудь є правила дорожнього руху в Британській Колумбії Українською мовою?
-
Дякую
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка банк та мобільну мережу. За пошуком не знайшла🤷🏼♀️
-
CIBC мені одразу дав Black travel VISA на 2 роки з $0 вартістю обслуговування
-
Привіт, підкажіть будь ласка Як тут виглядає желатин? Яка упаковка?
-
Дякую
-
Thrifty foods
-
Ребята, я уезжаю, кому-то нужна private комната под аренду с Марта месяца по адресу 1710 Newton street. Hillside mall в 8-10 минутах пешком. Цена 650$(фиксировано) в месяц с хорошими жильцами, ещё есть бассейн, но прачечная общая и стоит 5$. В 2-х минутах от остановки 27/28 автобуса и 15 минутах от Camosun.