Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
так то і є слово Море
-
так а галочка мінусує літеру з тої сторони, де стоїть тому буде Море
-
Море
-
🗣Сирський: що відомо про нового Головнокомандувача - Народився 26 липня 1965 року в селі Новинки Кіржацького району Володимирської області. - У 1986 році закінчив Московське вище загальновійськове командне училище. - У 1996 році — Академію ЗСУ, у 2005 році — Національну академію оборони України. Після початку війни на сході України Сирський очолив штаб АТО і тоді ж отримав звання генерал-лейтенанта. - За успішну оборону Києва та звільнення Півночі України 18 березня 2022 нагороджений орденом Богдана Хмельницького II ступеня - 5 квітня 2022 року здобув найвищою державну відзнаку Героя України. - У вересні 2022 року очолив контрнаступ ЗСУ на Харківщині.
-
-
Ми тут всі круті диванні експерти. Ось, що каже наш воїн, що спочатку був у Бахмуті, а зараз у Авдіївці захищає країну: «він цілі підрозділи під Бахмутом відправляв на тупі штурми, аби вислужитися.» Я не знаю нічого про Сирського, окрім того, що про нього відомо з відкритих ресурсів, але мені слова мого кума та те, що Ганерал Залужний став занадто популярним мене наводить на дуже сумні думки.
-
Подивіться ще це розслідування для повноти картини нашого з вами розуміння. Зверніть увагу на дату, 2022 рік. Вже тоді багато політиків/військових говорили про заміну. Але рейтинг в Залужного був надто великий, було небезпечно. Єдині новини дуже класний спосіб не дати у великі маси інформацію, яка не схвалена владою. Тому шукаємо інформацію з різних джерел, аналізуємо і робимо висновки... кожен свої. Минулого року чоловік показав мені це відео, я сказала: фігня, не вірю, що за влив дурні. Сьогодні я повернулася до цього відео і переслухала ще раз. youtu.be/LtRJ9cWITlU?si=LcttxhIMSVC19l2y
-
www.unian.ua/war/amp-10541478-noviy-komanduvach-oos-sirskiy-u-2015-pospriyav-utvorennyu-debalcevskogo-kotla-eks-boyec-ato.html
-
Море людей не говорить українською .
-
Море людей хатєло нових ліц і де вони всі тепер?
-