Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Автор гри - Роберт Кіосакі, він казав, що в гру треба зіграти 101 раз, щоб навчитися фінансовій грамотності. Тож, 2-3 нежостатньо:). Але поспіль не вийде точно, бо гра трива 4-5 годин, і це досить крута прокачка багатьох навичок, в тому числі рахувати:).
-
Якщо всі будуть в кеш флоу, то я прийду. Цікаво буде подивитись скільки людей захочуть зіграти в цю ж гру 2-3 рази поспіль 😉
-
Як збеоеттся група, проведу:). Зроблю форму для бажаючих
-
Це зовсім інше:). Це гра, в якій не треба конкурувати з іншимм. Тут ви живите 50 років життя за 5 годин. Є декілька рівнів гри, на одному - це фінансова грамотність, на іншому - це те, які ми приймаємо рвшення, як це впливає на майбутнє, ще на іншому - це комунікація. Ця гра проводиться тільки з ведучим, який знає, як керувати грою, які ставити запитання та інше. А ось монополія - це просто біганина по колу і купівля-продаж. Тож, різниця велика.
-
Кеш флоу це те ж саме, що і монополія... Я грав декілька разів, але не можу сказати, що це моя улюблена настолка.
-
Я шукаю групу, хто хоче грати в Кешфлоу. Тобто, набираю групу. Хочу провести для українців
-
Я дуже люблю прогулянки. Так, граю у все, що можна грати - комп'ютерні ігри, фрізбі, волейбол, настольні ігри, особливо мафія. Вдома часто ходив по барах та в гості до друзів. Товаришую з кріпким алкоголем.
-
Справа у тому, що я то собі знайду розвагу і вдома, але цікаво чим люди розважаються, які у кого інтереси... Сидіти вдома і грати у комп'ютерні ігри цікаво, але спілкуватись із людьми теж необхідно 😉
-
Я б залюбки, та я маю працювати у новорічну ніч 😢
-
Тут на Новий Рік організовують свято :) доєднуйтесь, там наче має бути весело :) на ФБ сьогодні буквально пост був, щоб квиток взяти!
-
Розваг більше ніж достатньо. Кожен обирає по собі що підходить
-
😆 не бачу проблеми у виживанні із ікрою 😅. А чи є якісь розваги на вечірній час? Чи тут лише вранці люди розважаються? )))
-
Деколи люди хочуть ікру червону і пишуть тут , дехто пише що виживає в Канаді, і інші одногрупники пробують розвіяти міфи про те що в каналі лише виживають)))) а так розмови про всяке різне.
-
Я прошу вибачення а можливо хтось пересилав з моно на канадську карту кошти ? І як чи пейсендом так можна. Вибачте я село налякане та путаюсь др цих пір у всьому, і не зовсім розумію як провінційну допомогу оформити і чи є хтось хто може мені допомогти з цим, я вже сама не справляюсь зовсім …