Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Мені дали контакти напрямо по деяким питанням телефонувати і назвали особу, наприклад. І це був не сервіс бс, навіть, а ворк бс. Тому можна пробувати всі варіанти:)
-
Ви можете і в сервіс бс спитати, так. І тут можуть допомогти. У всіх різний доствід, то ваше питання може комусь бути зрозумілим
-
Але якщо що, можна ще спробувати додати питання до списку, який я відправляла до IRCC. Поки нам не було листа з відповіддю. Та й може питання ідентичне чиємусь. Бо було декілька майже однакових питань
-
Доброго дня. Якщо хтось знає контакти нотаріуса, який допомагає українцям, у Вікторії, буду вдячний. Треба допомога по сімейному питанню (відчуження прав у сімейному бізнесі). Можливо хтось знає такого нотаріуса
-
Я пару разів писала, що збираю питання. Це через мою роботу, я склала список і відправила колезі, далі вона вже контактує. На жаль, не маю права давати контакти колег. Можете писати питання (можна в приватні)
-
maps.app.goo.gl/198b7K7W9ssNUWVS6?g_st=ic міняли на мексиканську валюту тут менше тижня тому, поруч з центром, 450$ вийшло 5360песо якщо не помиляюсь, вигідніше розраховуватись в песо на місці, якщо 3-5$ з кожної покупки грають роль
-
Є імміграційний консультант у VIRCS та юридична клініка у них же безкоштовно, але по запису. Подивіться їх веб-сайт. Там має бути інформація, що того як записатися на прийом. Також є безкоштовна гаряча юридична лінія для українців у Канаді www.probonoontario.org/hotline/canadian-legal-support-for-ukrainians/
-
Смотрю на нее, вроде выглядит интересно