Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Там дуже елементарно Просто питання за питанням і просто все заповнюєте ( відповідаєте на питання)
-
HUVI організовує Tax Clinic в Українському культурному центрі: 8 та 9 березня. Вартість буде $100 - за 1 tax return (для новоприбулих, у яких є віза CUAET). Кількість місць буде обмежена і потрібна буде попередня реєстрація. Скоро буде інформація та форма реєстрації, ми працюємо над цим. А поки - рекомендую послухати безкоштовний вебінар на тему податків 16 лютого. Також за попередньою реєстрацією: facebook.com/events/s/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D0%B1%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%B2/1066904931184866/
-
Привіт! Можливо хтось зможе підказати з власного досвіду чи по відгукам від інших, чи варто орендувати квартиру в цьому місці: 528 Pandora Ave, Victoria, BC V8W 1N6, Canada P.S. За цю вулицю знаю і багато відео бачив😀 але цей будинок практично біля набережної і виглядає досить культурно на перший погляд😀
-
І я піду, мабуть)
-
Так ты Call of Duty или GTA на все динамики врубаешь, то конечно никого не слышишь)
-
Доброго дня! Дорогі українці, які отримують професію дистанційно (коледж, університет тощо). Можливо Ваші знайомі або діти навчаються дистанційно. Мені дуже хотілося б поспілкуватися стосовно Вашого досвіду. Потрібен досвід саме дистанційного навчання. Якщо могли б Ви приділити небагато Вашого часу для розмови, напишіть мені приватним повідомленням будь ласка. Ваш досвід дуже допоможете мені в роботі над проектом. Буду Вам дуже вдячна! Гарного дня!
-
Прогнози більше на 14 днів просто неможливі. В незалежності від сайту. Weather network зазвичай дає непогані результати. Weather forecasting becomes increasingly uncertain the farther out in time the forecast extends. While meteorologists use sophisticated models and data to make predictions, the atmosphere is incredibly complex, and small changes can have significant impacts on weather patterns. Generally, forecasts beyond 7-10 days become less accurate and more speculative. Beyond this timeframe, the reliability of specific details such as precipitation amounts, exact temperatures, and storm tracks decreases significantly. Instead, long-range forecasts may provide more general trends or patterns rather than precise predictions. Factors such as chaotic behavior in the atmosphere, limited observational data, and the inability to account for small-scale processes contribute to the increased uncertainty in long-range forecasts. As a result, while forecasts can provide valuable guidance, it's important to recognize the limitations and understand that long-range forecasts are subject to change as new data becomes available.
-
It is what it is 🤷🏼♀️