Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
+150 гривень🙏♥️ Дякую! Залишається нам зібрати 470 гривень
-
І більш немає жодного переказу, будь ласка, допоможіть 🙏 Нас багато , по 50-60 гривень і ми дуже швидко закриємо цей збір. Залишається 470 гривень
-
Ще є 200 гривень🙏♥️ Велике дякую🙏 Залишається 270 гривень і ми закриваємо збір, я обов'язково надішлю відео в чат, як його зустрічаю 🙏
-
Залишається зібрати 220 гривень , будь ласка, ще трошки ♥️🙏
-
Тобто як ви його зустрічаєте, а що ви робите в групі канадській, якщо ви зараз в Україні? А якщо ви були в Канаді і повернулися а Україну то яким чином у вас немає 50 доларів щоб вивезти вам рідну людину?
-
Тут одна уже просила допомоги , і після того я помагали просто блокувала. Може про вас хтось щось знає?
-
Ну тому будьте обережні, бо знайшла її ще в одній групі з тими самими повідомленнями.
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE_%D0%B7%D0%B2%D1%96%D1%80%D0%B0
-
Так а що там не так, все правильно написано. Якщо не закривати дати червоним кругом, то там усе буде видно. На усих мовах написано що він народився [25 лютого] 9 березня, навіть на російській. 25 лютого це дата по старому стилю, тому вона пишеться в усіх його біографіях.
-
Здрастуйте, українці! Підкажіть будь ласка сайт з книжками на українській мові для дітей. Бажано аудіо+текст
-
Запрошуємо волонтерів на приготування голубців для збору коштів на потреби українськиї захисників. 100% прибутку буде передено на поточні потреби українських військових. Поточна ціль - зібрати 4000$ на наземний дрон для медевакуації. Розклад волонтерських зустрічей для приготування голубців: - 29 лютого, 4–6 PM – заготовка інгрідієнтів - 2 березня, 9 AM – 16 PM – крутіння голубців - 7 березня, 4–6 PM – заготовка інгрідієнтів - 9 березня, 9 AM – 16 PM – крутіння голубців Будь ласка, долучайтеся до допомоги, заповнивши коротку форму реєстрації, де ви зможете обрати день та час, коли зможете допомогти: signup.com/go/pdRgFJH
-
Теж цікаво! Я поки knigogo тільки використовувала. Там і платні і безкоштовні є