Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вітаю, шановна група. Питання. Як отримати виготовлений паспорт з консульства. Чи замовляв хтось з вас новий біометричний паспорт в Едмонтоні. Я замовив паспорт для неповнолітньої дитини 4 місяці тому, на сайті зазначено що паспорт вже виготовлений але зв'язок з консульством обірвався (на email не відповідають , телефон не відповідає)та я не можу отримати його. Вже надіслав їм конверт (express) зі зворотньою адресою, пройшов тиждень та тиша...
-
Зрозуміла , дякую
-
Тімміс і Старбакс дійсно треш повний. Старбакс пересмажує, щоб мати хоч якусь consistency, бо зерна в них такі собі. Бленз і Вейвс йдуть туди ж приблизно. Ось хороші кавʼярні з нормальними зернами (low to medium roast): 1. Saint Cecilia - мабуть одна з найкращих кавʼярень. Роблять pour over від таких roasters як Say (IYKYK) та інших single origin. 2. Hey Happy - гарний вибір. Часто варять Drumroaster (його вже вище згадували. Це місцевий роастер із Коббл Хіл). 3. Nor. Coffee - варять Phil & Sebastian (роастер із Калгарі). 4. Habit Coffee - варять зазвичай Bows (теж хтось вище згадував). Гарна кава. 5. Fernwood - стара і відома кавʼярня. Вони більше смажать medium and medium-dark. На любителя. 6. Caffe Fantastico - є широкий вибір, і посвітліше і потемніше. 7. Discovery coffee - поки що не був, але місцеві знатоки кажуть, що норм. Але кажуть, що раніше було краще і якість останнім часом впала. 8. Milano - це Ванкуверська компанія. В їх кафе у Вікторії я ще не був, але в Ванкувері вони дуже гарно себе зарекомендували. Таке собі (тобто піду, якщо всі йдуть): - shatterbox - bean around the world - Union Pacific Поки що це все, що розвідав за 4 місяці тут. Далі буде 😊
-
Ні, там не психоделіки, а звичайні гриби, які мають цілющі властивості. )))
-
В кого діти ходять до дитячого садочку. Скільки ви платите? Хочу зрозуміти середню ціну на острові.
-
Добрий день, шановні українці, поділіться контактом стоматолога🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼не за всі гроші світу та з плюс мінус малим часом очікування на прийом (якщо такі є взагалі 😁🥲🥲🥲)
-
Можна і попросити в них, щоб зробили каву із Blonde roast, що є найлегшим в Старбаксі. Але їх Блонд, це насправді medium-dark серед крафтових роастерів. Давайте скажемо так, якщо зробити із Старбакс Блонд pour over, то ніхто його пити не захоче 😁 Погоджуся, що із сиропами, молоком, і ще якщо заїдати чимось, то можна випити будь що 😊
-
Одним словом - кавомани, єднаймося! 😉 Бачу, нас непогано так зібралось. Будемо ходити разом випробовувати каву О, ще одне добре кафе є в Lake Cowichan. Воно якось так дивно працює, але я в нього вже 2 рази попала. Еспресо там неймовірно смачне і ароматне
-
Вітаю! Запрошую відвідати WE Inspiring Futures: Immigrant Insights into the Canadian Job Market Вівторок, 12 березня, 14:00-18:30 Fort Tectoria, 777 Fort St, Victoria, BC V8W 1G9 14:00-15:00 💡Презентація поточних програм, спрямованих на підтримку іммігрантів та новоприбулих у Capital Region. 💡 Фотосесія для LinkedIn профілів (реєстрація на місці). 15:00-16:00 💡Панельна дискусія «Навігація на канадському ринку праці: історії про невдачі, успіхи та уроки, засвоєні іммігрантами», на якій успішні іммігранти поділяться своїми історіями та порадами щодо побудови кар'єри у Канаді. 16:00 - 17:00 💡Спілкування з іншими новачками та потенційними наставниками із різних галузей. 💡 Фотосесія та фуршет. 17:00-18:30 💡Семінар «Права працівників у Британській Колумбії». Участь безкоштовна; для власників CUAET віз, PR карт, біженців, інших осіб. Кількість місць обмежена. Реєстрація: www.constructionfoundation.ca/we/ Організовують CFBC у співпраці з HUVI у межах програми Welcome Exchange за підтримки IRCC.
-
Вже є чат пивоманів, так жодного разу і не зібрались на пиво😔, суто олайн-вечірки😉
-
Оу, мій чоловік чомусь не там🤯 Скиньте, куди його додати, будь ласка
-
Це про пиво @eddiebroccoli