Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Думаю що бетон на смак впливає😀. В Чернігівське кукурудзу додають.
-
Адмін
-
Кавоманам на замітку )) Може б зробити розділи в чаті ? (Хто знає як?)
-
Плюсую)
-
Тут Вас шукають, я так ррзумію) t.me/c/1680417018/23942
-
Місцеві пенсіонери шустрі, активні та "продвинуті" а в Ванкуверських чатах там спілкуються(в тих підгрупах) чи вони просто є?
-
В деяких більш активно, в деяких майже мертво. Але я за всі не можу сказати, бо задовбує, коли во всіх чатах повідомлення про непрочитані. Тому більшість з них в мене на мʼюті і я не слідкую. Тож, так - є проблема із перебором кількості. Бо тоді наступає analysis paralysis. Із досвіду спостерігання за всіма цими чатами і групами, я побачив, що найефективніший процес, це коли хтось створює просто окремий чат в ТГ, додає туди пару зацікавлених людей, які дійсно щось потім роблять в реалі (наприклад збираються на каву), потім люди починають туди потроху приводити своїх друзів, і чат росте органічно і повільно, а не шляхом масового розсилання запрошень всім підряд.
-
Два дні тому в Оттаві оформлювала документи на біометричні паспорти. В заявці/бланку, яку мені дали підписати окремо зазначалося, що я хочу отримати паспорт поштою (про що я також залишила свій підпис). Віднесла до посольства передплачені конверти, і мені пообіцяли відправити всі паспорти поштою. Але, все це обговорювалося заздалегідь. На сайті посольства/консульства також бачила інформацію щодо поштової відправки паспортів за допомогою DHL.
-
✈️⚡Молния ударила в самолёт возле международного аэропорта Ванкувера в Канаде