Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
В ворк бс 😊
-
В бібліотеці
-
Добрий вечір, шановні 🥹не знаю чи ви бачили але у Market on Yates завезли українські корисні солодощі від Равлик Боб 🥹🥹🥹
-
Здраствуйте простите ради бога что обратилась в группу до слез безвиходное положение простите пожалуйсто😔 Мне очень стидно и неудобно но в моей жизни такое впервие😔😔😔 Я и мой син лежим в больнице Син после опирации и ему очень нужни уколи и две системи для капельниц Я на коленях Буду молится что кто то откликнется и сможет одолжить до понедельника или а привезти Нам в больнице От всего сердца благодарна вам буду за любую Помощь❤️🙏 Буду молится Документи предоставлю обизательно Любие доказательства или видео связь Молю бога что кто то откликнется ❤️🙏🙏🙏
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто який банк собі оформив і сім карту, які найвигідніше для британської Колумбії? Чи є взагалі банківські рахунки без комісії? А карта з нормальним інтернетом не за всі гроші світу?
-
Але там інтернет як в Україні чи таке собі?
-
А як же ж вони онлайн тоді працюють?
-
Це банк єдиний без комісії? CIBC чи нова скотія, що радять,то мають комісію за користування чи за транзакції?
-
А зум? Чи Гугл міт, щось таке ? Чи в них є домашній інтернет для цього нормальний?
-
Дякую 🙏🏼