Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
От в мене якраз рівно півроку але з перервою
-
Крематорий?)))
-
Полгода и больше именно в одной без перерыва Это про налоговое резиденство
-
Доброго вечора, маю питання: Питання в анкеті- чи проживали ви ще в якійсь країні більше чим півроку? От ці півроку рахуються сумарно, чи коли заїжджали і потім виїжджали і знову заїжджали і відлік вести з останнього заїзду? А то сумарно прожив якраз півроку, але через три місяці виїхав на тиждень і повернувся Не хочеться зайві довідки збирати
-
В мене та сама ситуація - дуже наполегливо порадили взяти довідку
-
Ну, если точно больше 6 месяцев, то нужно указывать И могут оттуда запросить criminal check btw
-
Друзі, є коробка заморожених яєць «Liquid egg Product”. Кому треба? Віддам) я ніяк на фудшері на розділю:))
-
Вітаю! Як що Ви для IRCC питаєте, щоб уточнити, чи потрібен Вам police certificate із цієї країни, то теоретично офіцери можуть запросити. У них ж розʼяснення на сайті щодо цього (подивіться «Examples”) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html
-
Дякую
-
Дякую
-
Ми печемо за рецептом Дарії Цвек "Святкова баба". Бігає в інтернеті. Трохи менше дріжджів можете давати (є десь пояснення, скільки саме). Зараз не скажу, бо ще не бралися
-
Дорогі друзі, не можу стримати бажання спекти паску самостійно, моя хлібопіч готова мені допомогти. Але мій улюблений рецепт залишився вдома. Якщо у вас є перевірений рецепт (а ще краще, перевірений тут, на місцевих продуктах) - поділіться, будь ласка!
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, є якийсь додаток для оплати проїзду в громадському транспорті?
-
Дякую
-
Тільки острів Ванкувер
-
А він діє тільки в БС чи по всій Канаді?
-
Вітаю Скільки часу треба чекати на здачу тестів на посвідчення водія Дякую
-
Можна записатися на дату яка вільна, а потім просто до них телефонувати і у них з'являються місця коли хтось скасовує. У мене так було , дата була назначена через три місяці, я передзвонила через тиждень і у них була дата через два тижні.