Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Виклик швидкої це швидкий спосіб потрапити до лікаря. Ми викликали двічі. Це коштувало 320 поінтів(чи $) знятих із страховки Блюкрос. Тепер проходимо курс лікування без всяких сімейних лікарів. Вас привезуть до емердженсі, та потім запишуть до потрібного лікаря залежно від діагнозу.
-
Доброго дня, потрібна відправка кур'єром по Канаді. Якою службою доставки краще скористатися, щоб швидше і не загубились документи? Наперед вдячна.
-
Чи буде можливість подивитися в записі?
-
Потрібно їхати в клініку,,. І вони назначать антибіотик, або зроблять аналізи щоб виявити причину такої високої температури.
-
При 40 температуре у 7+мес логично вызывать скорую помощь? Если при этом температуру удалось сбить? Или? Спасибо
-
Може є якась інформація чи буде знову зустріч з сервісами Канади? Чи уже такого не будуть організовувати ?
-
Але сказали що якщо я подалася то мали прислати емейлом, але емейлом нічого не прийшло. Тому хочу з ними зв'язатися щоб сказали як саме той номер отримати чи просто щоб продиктували чи щоб емейлом вислали. І вже тоді не потрібно чекати на пластикову картку
-
Так мені сьогодні сказали , треба мати номер страхівки.
-
По идее, если номер в системе, то этого достаточно. Вы уточните у них.
-
я правільно розумію, що. якщо я просто дізнаюсь свій номер, цього не достатньо буде, потрібна картка?
-
спілкувалась сьогодні з клінікою, щоб medical exam пройти, сказали, щоб я дочекалась свою картку з номером MSP, щоб рахунок виставити, тоді мені назначать зустріч
-
По идее да, если номер уже создан.
-
Вони можуть продиктувати номер?
-
Можно также позвонить в Service B.C. - и они соединят. Там и переводчик найдётся по запросу.
-
Дякую
-
Лида, выше ссылочка на их контакты.
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents-contact-us