Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Немає за що. А ще на полицях у Варусі з'явився дешевий шоколад
-
В duty free аеропортів він завжди від €10 до €15 такий
-
Так це 300гр шмат Ліндт менше 120грн за 100гр не коштує
-
А в Україні, що ні день то свято
-
Що?🧐 він звісно смачний, але з такою ціною, тільки на свята.
-
Ми так прагнемо в Європу, що почали з шоколаду
-
дійсно, можна з місцевим і не порівнювати, одне суцільне dyuti fri.
-
Ну не знаю… хіба що в Раді, святкують «прекрасні» закони.
-
Вітаю, підкажіть куди звернутися, щоб зробити tax declaration. Знаю, що дуже «вчасно», але буду вдячна за пораду.
-
Так шо за 50 то все одно не шоколад вже😅
-
Місяць тому висвічувала мені новина, адже я купувала сировину, що шоколад подорожчає, тому що поганий врожай в Гані, з Гани найбільші поставки какао-масло Так що логічно
-
Cocoa increased 6,639.07 USD/MT or 158.22% since the beginning of 2024, according to trading on a contract for difference (CFD) that tracks the benchmark market for this commodity. Historically, Cocoa reached an all time high of 12261 in April of 2024.
-
Buzzkill
-
Вже сьогодні! Безкоштовний вебінар щодо прав працівників у Британській Колумбії, де ви зможете задати свої запитання щодо заробітної плати, робочого часу, відпусток, перерв, навантаження, спілкування із колегами та роботодавцем. Спікерка - Мішель Маркелл, юристка Центру трудових мігрантів (MWC) Respect at Work Legal Clinic із практичним досвідом ведення трудових спорів. Переклад українською буде надано. facebook.com/events/s/we-info-session-know-your-righ/858343126008392/ Реєстрація завершується о 17:00 (час по Ванкуверу) www.constructionfoundation.ca/we/
-
Таж бо вона кілограм важить!)
-
apps.cra-arc.gc.ca/ebci/oecv/external/prot/cli_srch_01_ld.action www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/community-volunteer-income-tax-program/lend-a-hand-individuals/about.html