Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Запрошуємо дітей та підлітків віком від 7 до 15 років на майстерку "Листівка до Дня матері". Під керівництвом професійного декоратора Галини Макаренко учасники створять унікальну листівку. Надихнуться атмосферою свята. Насолодяться спілкуванням з однолітками. Всі необхідні матеріали надаються. 📅 11 травня, 2024 ⏰ 13:30 - 15:00 📍 Українська бібліотека в місті Вікторія. Ukrainian Cultural Centre 3277 Douglas street. 🎟Вартість участі: 12 CAD для членів УКЦ 15 CAD для широкого загалу. Кількість місць обмежена. Просимо зареєструвати дитину за посиланням forms.gle/L3QcR52FgaxeqiC17
-
Yussif drive instructor +1 (250) 216-7857
-
Ленгфорд?)
-
www.horizondrivingschoolbc.com/?
-
На сайті є ціни
-
Доброго дня! В мене также питания - хтось робив продовження паспорту? В доньки у липні закінчується паспорт. Прочитала що треба звертатися за 2 місяці.Як в загалі ця процедура робиться? На скільки днів треба летіти? Не розумію, бо хочу купити відразу і зворотні квітки. І ще питання як що дитині 17 років, нам потрібно обом летіти, чи я сама зможу це вирішити. Зазделегідь дякую.
-
Дякую.
-
Дякую. Не можу зловити той слот в консульстві, тому розглядаю продовження.
-
Подивиться ось тут опис процедури: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Дякую.