Вітання українцям, які перебувають у Ванкувері і мають дітей ШКІЛЬНОГО і ДОШКІЛЬНОГО віку. Для вас є гарна новина, на яку потрібно гарно сфокусуватися і надати відповідь.
В черговий раз знайшлися добрі люди в Канаді і хочуть допомогти з навчанням українців в найпрестижніших приватних школах Канади у Ванкувері, зокрема в St. George's школі (навчання тільки для хлопчиків), і можливо Крофтон і Йорк Хаус школах (навчання тільки для дівчаток). Це школи з дуже високим рівнем навчання (і великим конкурсом вступу).
Мій племінник вже другий рік навчається в St. George's. Сьогодні в особистій бесіді з керівництвом школи, мені розповіли про їх зацікавленість мати більше студентів з України.
Для сімей, які пройдуть відбір і яким необхідна фінансова допомога, є можливість отримати стипендії, які покривають навчання, починаючи з 4 класу.
Для тих батьків, які зацікавилися, щоб їхні діти реалізували свої величні бажання навчатися в цих престижних школах, буде проведений безкоштовний семінар (день відкритих дверей).
Я волонтер в цій школі і виявила ініціативу допомогти організувати цей семінар, щоб інші діти з України теж могли отримати таку щедру можливість навчатися в одному з найкращих навчальних закладів Канади.
Дату проведення цього заходу я вам повідомлю після того, як надам керівництву школи список батьків, які зацікавлені прийти на цей захід. Можливо провести таку зустріч в червні, але дати будуть уточнюватися в залежності від кількості зацікавлених батьків і шкіл, які приймуть участь у заході.
Тому прохання до бажаючих взяти участь зареєструватися і повідомити своїх друзів та знайомих українців. Чим більше буде зацікавлених батьків, тим краще, тому реєструйтеся разом з друзями!
Реєстрація за лінком до 17 травня: forms.gle/e5nX6TeULuHXpRtC7
Інформацію про мене особисто можете подивитися у LinkedIn або на веб сторінці моєї компанії ThyForLife Health. Я проживаю у Ванкувері 5 років, заміжня, маю трьох дітей.
З повагою,
Наталя Лумен