Ванкувер діти та батьки
-
Подарю велик в хорошем состоянии для 4-5-6 лет
-
У них каждый год информация обновляется (в пределах текущего расчётного года, насколько я поняла). У меня тоже даты marital status поменялись.
-
Привіт усім! Запрошуємо дітей віком від 4 до 15 років у театральну музичну студію «Brainchild”. Заняття проходять українською мовою, 2 рази на тиждень (понеділок і четвер) , у центрі їм. Івана Франка, Річмонд. Вистава готується англійською мовою, пісні - українською. Якщо дітки розмовляють російською, допоможимо адаптуватися! Радо будемо бачити усіх діток! З повагою, Анна youtu.be/rIC_6RpwNEI?si=XMsFnTPXAQ7nj1dy
-
Добрый день. Подскажите кто оформлял субсидию для детского сада. С чего начать? Без PR можно вообще подаваться?
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка,на якому сайті краще всього шукати житло ? 🙏
-
Спасибо вам ❤️
-
Мы нашли за 2 недели на facebook marketplace. И да, как тут выше советовали, если походить по понравившемуся району, можно увидеть таблички возле домов под аренду. Видел такие в Ванкувере и Ричмонде.
-
Доброго дня, напишіть мені деталі в особисті повідомлення, будь ласка.
-
Є fee reduction - це просто зниження оплати для всіх, подаватися на це не треба, може ви це маєте на увазі? А є affordable childcare benefit, на це треба подаватися, є поріг по доходах родини і офіційно це лише для громадян, пр і біженців; по куает на початку у деяких випадках давали, а потім припинили давати усім по куает за нашим досвідом.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, кто подавался на гуманитарную программу где можно посмотреть пример письма с подтверждением того что я являюсь волонтёром?
-
Просто письмо от организации, в котором будет написано, что вы волонтерили там-то и тогда-то.