Ванкувер діти та батьки
-
Добрый день подскажите пжл. Нам с мужем пришли результаты теста по английскому языку. Дальше что делать? Прозванивать по курсам? Гдето читала информацию что нужно пойти в офис iss и зарегистрироваться в linc
-
Підкажіть будь ласка може хтось поділитись бланком/дорученням для ввезення дитини?
-
Доброго дня. Хтось летів до Канади з дитиною без батька? Чи є в когось бланк для заповнення дозвіл від батька на виїзд дитини з мамою?
-
Дякую🙏🏻
-
Так, летіла з 2ма дітьми сама, ніяких питаннь не було і ничого крім паспортів з візами не питали.
-
У меня нигде не спрашивали доверенность от отца ребенка. Хотя она у меня была. Насколько я знаю нет никакого бланка. Бывший муж пришел к нотариус и сказал что нужна доверенность сразу с переводом англ. доверенность эта пригодилась только когда документы на визу подавали
-
Добрий вечір. Я вибачаюсь,завтра у дитини день народження 7 років документ можу показати. Залишилися без роботи. Можливо можна отримати допомогу продуктами харчування. Щоб хоть якесь свято зробити дитині. Навіть подарунка немає. Гроші не прошу. Знаю з ними проблеми у всіх. Дитина просить крабовий салат, Відбивних та морозива. Вибачте,мені дуже не зручно.