Ванкувер діти та батьки
-
Того року ми купили абонемент для дітей на літні канікули Kidsworld, з можливістю відвідувати багато заходів за однією ціною. Дуже вигідно, до речі вийшло. 😉 Навіть якщо не купляти абонемент, то у них на сайті можна почитати, що є цікаве для дітей. Що це за програма і де ми були, я розповідаю в цьому відео 😉
-
Сорри, не исправить текст
-
Не, это в прошлом году, я просто из ванкуверского чата перекинул свои посты
-
Это в прошлом году мы ездили в Форт Лэнгли на Canada Day
-
BC Farm museum. Кстати, сегодня вход и в Форт, и сюда бесплатный
-
Мы на лужайке припарковались возле форта, Гугл прямо туда привел.
-
Ещё немного фоток и видео, как дети "моют золото"🤣
-
Приехали в Форт Лэнгли, тут музей под открытым небом, всякие ремесленники показывают свое искусство, народные танцы и прочее.
-
Привіт! Я про вакцинацію. Зробили сину середньому без наших українських записів, бо я не можу знайти. Зробили від дифтерії, коклюшу, правцю, від папіллома вірусу та від менінгіту. Це 9 клас, що всі роблять. За записи попередні не питали, але я маю десь знайти ще
-
Теж приносив лист, але я хотіла подивитись, що ми маємо робити за віком. І щось записи не знайшла. Від вітрянки не знаю, чи робити, бо хворів теж
-
У нас предварительно присылали письмо и передавали через детей . Что б родители подписали согласие+ отметили, какие прививки есть. Мы еще сдавали кровь на антитела . Оказалось из всего ( вроде 6 шт) сделали только 2 . Но на тест отправила семейная. Так как хоть у нас и был перечень всего ( мед книжка с собой) но она решила перепроверить , так как от ветрянки например не было- но малая болела ей. И т д