Ванкувер діти та батьки
-
Привіт! Я про вакцинацію. Зробили сину середньому без наших українських записів, бо я не можу знайти. Зробили від дифтерії, коклюшу, правцю, від папіллома вірусу та від менінгіту. Це 9 клас, що всі роблять. За записи попередні не питали, але я маю десь знайти ще
-
Теж приносив лист, але я хотіла подивитись, що ми маємо робити за віком. І щось записи не знайшла. Від вітрянки не знаю, чи робити, бо хворів теж
-
У нас предварительно присылали письмо и передавали через детей . Что б родители подписали согласие+ отметили, какие прививки есть. Мы еще сдавали кровь на антитела . Оказалось из всего ( вроде 6 шт) сделали только 2 . Но на тест отправила семейная. Так как хоть у нас и был перечень всего ( мед книжка с собой) но она решила перепроверить , так как от ветрянки например не было- но малая болела ей. И т д
-
Ми все зробили, ще ревакцинацію треба. Від менінгіту робимо теж
-
Для вас починається школа у цьому вересні. Не preschool, як писали нижче, а саме школа. У державну школу беруть за адресою, можуть зарахувати не у найближчу, а у іншу в рамках одного округа (міста), відмовити не можуть. Це все якщо у вас відповідний імміграційний статус, наприклад, постійний резидент, ворк перміт за програмою куает.
-
Скажіть, будь ласка, в які дні працює рибний ринок?