Ванкувер діти та батьки
-
Нужeн oтвeтcтвeнный чeлoвeк, для сoтрудничecтвa. Удaлeннo. Лeгaльнo. Хoрoший дoпoлнитeльный дoхoд. Напишите + @KsuuOsipova
-
Так нам теж накинули до бенефітів ще 120 доларів десь так тому теж вийшла сума трохи більша В мене в Кабінеті CRA все розптсано
-
Я дитячі бенефіти подавала з украіномовним працівником однієї з організацій і вона сказала, що сума бенефітів зараховується з тої дати з якої ви подали заяву, тобто якщо 18 місяців пройшло в вересні, а ви подали заявку в жовтні то в плати з жовтня.Перший раз приходить сума за кілька місяців , в мене справа розглядалася 3 місяці і сума прийшла за 3 місяці зразу 20 числа ,а тепер сума приходить за місяць, ви просто почекайте місяць і будете бачити яка сума у вас за дитячі бенефіти.Я ділила цю першу суму на 3 місяці і за місяць так само сума як і зараз.
-
Хто підкаже якщо в дитини закінчується візітер рекордс , дитині 4 роки чи можу я подати на стаді перміт?,бо візітер рекордс одноразова віза і нам прийдеться виїжджати з Канади.
-
Ми щойно отримали безкоштовний новий стаді перміт для хайскул з позначкою КУАЕТ і не повинні платити нічого за мсп. Я розумію що це лише до березня мсп безкоштовно поки є обслуговування програми. На звороті перміту є телефонний номер за яким Вам треба було подзвонити щоб вам пояснили чому так і можливо вислали з позначкою.
-
А діти які ходять до школи мають візітер рекордс?
-
А що з березня 2025 року ми вже не будемо по МСП безкоштовно лікуватися, тобто всі послуги платні будуть?( Чи я не розумію)?
-
Ви мене не зрозуміли, я вважаю що відсутність позначки куает це помилка, тому в день коли ви його отримали треба було подзвонити за номером на звороті і повідомити про таку помилку. Дитина прилетіла за цією програмою і має право на безкоштовне мсп за нею. Якби помилка була наприклад в прізвищі Ви би подзвонили і тут так само. А Ви платите. Щодо отримання щє й візитор рекорду додатково, то це різні документи і один не відміняє дію іншого.
-
Щодо березня 2025 нема жодних новин чи пояснень. В Квебеку вже безліч людей залишились з відмовою тому що скоро кінець програми. Читала що в Онтаріо зараз продовжують Охіп лише працюючим. Альберта всім куаетівцям запропонувала інший вид страхування. У нас невідомо поки що. Хочеться сподіватись що обслуговування програми подовжать. Багато людей отримали в БС листи про мовні курси, що ми куаетівці маємо на них право лише до березня 2025.
-
Тобто якщо я маю візу КУАЕТ , і захочу дитині зробити стаді перміт я буду за нього платити по 75 доларів на місяць чи по правилах не повинна і чи щось зміниться після березня 2025 року для Украінців щодо оплати за стаді перміт чи МСП?