Ванкувер діти та батьки
-
Ви мене не зрозуміли, я вважаю що відсутність позначки куает це помилка, тому в день коли ви його отримали треба було подзвонити за номером на звороті і повідомити про таку помилку. Дитина прилетіла за цією програмою і має право на безкоштовне мсп за нею. Якби помилка була наприклад в прізвищі Ви би подзвонили і тут так само. А Ви платите. Щодо отримання щє й візитор рекорду додатково, то це різні документи і один не відміняє дію іншого.
-
Щодо березня 2025 нема жодних новин чи пояснень. В Квебеку вже безліч людей залишились з відмовою тому що скоро кінець програми. Читала що в Онтаріо зараз продовжують Охіп лише працюючим. Альберта всім куаетівцям запропонувала інший вид страхування. У нас невідомо поки що. Хочеться сподіватись що обслуговування програми подовжать. Багато людей отримали в БС листи про мовні курси, що ми куаетівці маємо на них право лише до березня 2025.
-
Тобто якщо я маю візу КУАЕТ , і захочу дитині зробити стаді перміт я буду за нього платити по 75 доларів на місяць чи по правилах не повинна і чи щось зміниться після березня 2025 року для Украінців щодо оплати за стаді перміт чи МСП?
-
Дякую зрозуміла, що вигідніше візітьор рекордс хоч він одноразовий, якщо виїжджати.
-
я дочке сделала стади пермит и мне пришло письмо от здравоохранения, что мы, все равно, должны платить 75 баксов, т.к. программа закончена. А надо, чтоб или отметка куает стояла или что бы офицер сделал запрос на прохождение медкомиссии (как было с сыном и мы не платили за второй стади пермит, выданный всего на три месяца). После сыну сделала визитор, а у дочки ещё год будет стади. Но, за пол года ни разу не прислали платежки об оплате в 75 баксов.
-
Выезжали мы с малого продленным паспортом . На регистрации в Канаде были озадачены . Продержали нас минут 15 на чекине. Обзванивали и узнавали можно нам выезжать или нет . Через 15 мин выпустили . В Мексике никаких вопросов не было . На обратном пути показали паспорта , Пермиты. Нас отправили в имиграйшн, проверили все документы. Уточнила у офицера нужно ли нам переделывать visitor record для малого . Сказала нет , он же у вас годен до 2025 и отпустили .
-
Я розумію, але нам прийдеться їхати по медицині ( можливо кілька разів на рік) і від дня заїзду він дійсний 6 місяців, просто цілий час робити нові візітер і чекати, але 75 доларів платити кожен місяць це не мало.Я назвала одноразовим бо часто його прийдеться міняти.
-
Я читала чат і консультувалася з міграційним , він сказав що ніхто не знає чи коли ми заїжали в Канаду офіцер анулював чи ні я якщо по старому захочу виїхати , а він анульований і можуть бути проблеми.Міграцчйний сказав, що був кейс в нього, що люди подавали на РR і тоді дізнавалися, що в них дитина 1,5 роки знаходиться в Канаді ,що не дійсний візітер..