Ванкувер діти та батьки
-
В Канаде есть настоящий адрес Санты, на который можно отправить письмо и получить ответ. Письма можно писать на любом языке( заявлено, что на 38 языках). На том языке, на котором отправите на том языке и пришлют ответ. Так как почта пока бастует, то рекомендуют отправить письмо до 7 декабря, чтобы точно успеть получить ответ. Адрес Санты:( из Канады марку можно не клеить) Santa Claus North Pole H0H 0H0 Canada
-
И я)))
-
Але ж вас ніхто не примушує спілкуватися українською, є групи будь які і усі мають право та вибір вступати куди бажаєш. Є люди які вибрали для себе спілкування українською та не бажають чути російської, і це теж їх право. P.S. Той хто дійсно втратив свій дом та родичів від рук росіянців цілком мають право ненавидіти цю мову щоб себе ідентифікувати інакше.
-
Штормовое предупреждение в Британской Колумбии! На побережье ожидается мощный шторм — “взрывной циклон” (Bomb Cyclone). Прогнозируются сильные ветры, достигающие 80–100 км/ч, обильные осадки и штормовые волны. Возможны наводнения в низинах и перебои в электроснабжении. Рекомендации: • Избегайте ненужных поездок. • Подготовьте запас воды, продуктов и фонарики. • Укрепите вещи на улице и проверьте окна и двери. Следите за местными новостями и будьте осторожны!
-
Я про те що є різні групи із своїми правилами, нащо вступати та робити протилежне? Мені всеодно хто якою мовою спілкується, я не розумію теж примусу. Тим падше що я усе життя розмовляла російською, а от коли в мій Донецьк прийшла війна мені огидно стало від людей місцевих які стали зрадниками.