Ванкувер діти та батьки
-
В мене тоже вже 6 день температура в малої не має сил ні я ні вона ,вся синя від кашлю.Для мене як на ренгені показало б запалення я б по інакшому її лікувала, а так не знаю що це вже .чи вірус чи щось серйозніше...
-
Пішла сьогодні у Wolk in clinic ,що і треба було довести..цей сказав ротавірус я прикинулася дурою,щоб він глянув на вуха дитини( бо в вчора сказав в Urgent, що інфекція вуха сильна) вуаля цей дивиться і каже з вухами все добре нічого не має... От і сама думай,що це є ... В Украіні теж були такі лікарі я просто вже знала хто де як дивиться і які направлення можуть дати , а тут пальцем в небо, йдеш до того в кого є найближче місце...
-
Моій завжди допомагали свічки парацетамол з Украіни і хоч по вазі ті свічки які в мене є не підходять,але коли осінню в малої теж було під 40 то тільки вони збивали хоч трохи і за короткий час...Ще в Украіні літом взяла свічки ібупрофену мале дозування ,але теж я їх поставила і мала трохи ожила ..бо ці стропи пити моя вже має рвотний рефлекс ...А ще коли висока температура я малій даю пробіотики ,щоб працював кишково-шлунковий тракт,так як висока температура і нагрузка на органи то їжа не переварюється добре ...Ще при високій температурі бувають кінцівки холодні ,треба зігріти( розтерти, носки,) бо теж температура погано збиратиметься ...
-
Я даю Нурофен Форте( з Європи) , або свічки парацетамол збиває трохи, тайленол моій не підходить , вона після нього якісь приступи дістала ( можливо алергія).
-
Привет @Valery_Osipenko! Антиспам: на какой кнопке череп?
-
Привет Изабелла Соловьева! Антиспам: на какой кнопке бумеранг?
-
Привет Ольга Семенова! Антиспам: на какой кнопке футболка?
-
Привет @marynabelaya! Антиспам: на какой кнопке краб?
-
Можете сиропи змінити на жувальні таблетки, є і Тайленол , і Адвіл, мій теж категорично проти сиропів