Ванкувер діти та батьки
-
Если вдруг кто то ищет работу на складе, то сейчас компания Aritzia, набирает работников Seasonal Distribution Centre Associate (Part-Time). В чем заключается работа: As the Seasonal Associate, Distribution you will: Accurately receive and process shipments arriving to the Distribution Centre Accurately pick, pack, and ship products. Accurately move inventory within the Distribution Centre Где: Distribution Centre in New Westminster, BC at 415 Boyne Street. Зарплата: $20 per/h. Английский нужен! Уровень понять и ответить, пройти собеседование и тренинг. Подать заявку и узнать подробности можно у них на сайте. Ссылку здесь оставить не могу. Спасибо!
-
Как хорошо что все таки поехали ! Скорейшего выздоровления
-
Доброго вечора. Я нарешті при тямі і можу розповісти про наш досвід відвідування Дитячої лікарні BC Children’s Hospital Emergency. На все про все пішло 2,5 години. Була невеличка черга, але це нормально. Між реєстрацією і початком огляду пройшло 40-50 хвилин. До дитини ставлення дуже гарне. Зробили необхідний чекап, дали ліки, щоб одразу зменшити температуру і біль. Потім флюшка і діагноз. Поки чекали лікаря принесли розмальовку, пазли, іграшки. Дбають, щоб дитині було нестрашно і мамі теж 😊 Як підсумок - сьогодні все пройшло досить швидко і легко. Я не знаю чи це нам пощастило чи така закономірність в цій лікарні, але наш досвід - позитивний. Бажаю, щоб малюкам не знадобилось, а мамам просто для інформації.
-
Поділіться сайтом чи адресою!) дякую
-
В Китае одноименная сеть дунганских ресторанов, где она в меню с прочими халяльными вкусностями)
-
Ууу, 兰州拉面 обожаю🤙🏻