Ванкувер діти та батьки
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, девочке 6 лет. Где можно отпраздновать день рождения. Тут дети только с родителями приходят или детей привозят и забирают? Как их вообще развлекать?
-
У нас , может потому , что у нас нет машины, детей всегда забирали из дома и привозили
-
Мы праздновали в jungle jacks в поко. Детей родители привозили и забирали сами . Полтора часа они бегали/прыгали/ играли в автоматы, потом пицца , потом торт , еще около часа +- побегали и всех забрали . Только одна мама захотела остаться . В Coquitlam есть еще oh my land не плохой .
-
Всем вечер добрый! Кто-нибудь снимал ограничения с WP недавно? Сколько времени занял процесс от подачи онлайн до получения документа? Спасибо!
-
Спасибо большое
-
Доброго дня! Таке питання. Чи хтось задумувався купити книжки дитячі (підліткові) українською? Нам дуже не вистачає. Я щось друкую в себе, але скачати не все можу. І друкую, поки в офісі нікого. Може, якесь спільне замовлення або хтось знає, де можна замовити?
-
Дякую, подивлюсь. А то наш молодший не може довго з екрану читати. А друкувати не завжди можу. От треба шукати
-
Я знаю тільки цей інстаграм instagram.com/uamybook?igshid=MTNiYzNiMzkwZA== Та у Нью весте у церкві українську бібліотеку
-
Та хто його зна. Він працює. Сам ще не має права водити, ще тільки червоні права. А так самому якщо, то треба десь ночувати. Додала його в чат, щоб почав спілкуватися, є там його віку люди. Поки мовчить:)))
-
Дякую! Я вже думала. Але ми в селі Порт Алберні. Треба спитати в них за таку літературу