Ванкувер діти та батьки
-
www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=e-4631&fbclid=IwAR2_SIESF5Td7oLow-qOMWcOwlrQr1gZeW065nUS08Kgk4pgjU3wb0uQ4EQ давайте будь ласка усі, хто з PR or citizenship підпишемо!
-
Подала на новую визу 20 декабря. Чекаю результатів. Кажуть десь місяц. Ще треба відправити паспорт на вклейку нової візи.
-
Может быть и пол года
-
Де можна взяти костилі чи колінний самокат? Будь-яку mobility aid не за 300 баксів в оренду
-
С 1 февраля освобождается комната в двухкомнатной квартире по адресу 7072 , inlet drive Burnaby , BC, Kanada, в жилом комплексе есть тренажерный зал и бассейн. Звонить Кристине +17788655536
-
С 1 февраля освобождается комната в двухкомнатной квартире по адресу 7072 , inlet drive Burnaby , BC, Kanada, в жилом комплексе есть тренажерный зал и бассейн. Для женщины. Звонить Кристине +17788655536
-
Усім Привіт 🤩 Я сертифікований фітнес тренер з Харкова💖 🇺🇦 Пропоную онлайн тренування під чітким моїх спостереженням. Також провожу оффлайн тренування. Якщо у вашому залі є gym, я із задоволенням до вас приїду. Якщо ти хочеш схуднути, та не можеш, якщо ти хочеш набрати мʼязову вагу, якщо ти хочеш підтримувати своє тіло у тонусі- напиши мені, та ми складе з тобою графік наших тренувань.