Ванкувер діти та батьки
-
Ванкувер Здравствуйте У меня 2 магазина По изготовлению ключей для домов и машин, Ищем 3-4 человек (опыт работы с инструментами дрель,Шуруповерт, отвёртка молоток, умения установить замок в двери и маленький опыт установки дверей, знание английского на разговорном уровне, Водительские права и машина за бензин мы платим) после 3 месяца даём бенифиты зубы физио жизненная страховка и тд.., Работа 5 дней в неделю с возможностью работать сверх урочные 8:30 утра до 5 вечера 18$ в час Звоните если интересно +1 (236) 881-1643 Израиль
-
Здравствуйте. Делаю стрижки любой сложности мужчинам,женщинам и детям. На дому. Бёрнаби Метротаун
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦❗УВАГА❗🇺🇦🇺🇦🇺🇦 З першого квітня, при підтримці міжнародних благодійних організацій, урядом України було прийнято рішення про надання єдиноразової фінансової допомоги населенню в розмірі 4500грн. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @dopomogemofinanceUA 🇺🇦 Миру та добра Вам 🇺🇦
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 17-18 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Привіт! Можливо хтось знає, де можна відсвяткувати день народження для дитини 7 років. Або на маленьку компанію 5-6 дітей, або на 18, якщо покликати весь клас. Можливо знаєте чи тут взагалі так запрошують
-
Я вчера бачила святкування у залізничному парку у Бернабі. А також у будь-якому парку
-
Підкажіть, будьласка, при заповнені заяви для MSP який статус дитині вказувати? Може трошки глупо звучить, але не знаю чи правильно обрати Visitor Permit чи Work Permit / CUAET (звісно, що не ворк-перміт.. все таки там фігурує CUAET)..
-
Ми ставили visitor
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 18-19 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
-
Где это будет проходить? Ванкувер? Странно что при регистрации не было вопроса город. Указано только провинция БК