Ванкувер діти та батьки
-
Це в цьому маркеті гречка зараз по акції?)
-
Может кому надо? Новый комплект за $20.
-
Привет, Ниже вы найдете информацию о некоторых возможностях для летних лагерей. Есть много вариантов, отличающихся тем, какие мероприятия они предлагают, расписанием, местом, возрастом детей, а также ценой. Удачного дня, www.ourkids.net/camp/vancouver-camps www.familyfuncanada.com/vancouver/summer-camps/ www.chatterblock.com/articles/703/summer-camps-in-vancouver-2023/ utgacademy.com/summer-camp/ www.camps.ca/vancouver.php vancouver.kidsoutandabout.com/content/guide-summer-camps-vancouver-area healthyfamilyliving.com/metro-vancouver-summer-camps-guide-2023/ www.gv.ymca.ca/day-camps www.jccgv.com/children-youth/camps-pro-d-days/summer-camp/ lightsuptheatre.ca/camps/?gad=1&gclid=Cj0KCQjwjryjBhD0ARIsAMLvnF9sz4pqDsNjno35XpjgSOdbkYn8FkZDeRlUGKvJ_x7Aer1IDEZ1AgEaAtvLEALw_wcB recreation.ubc.ca/camps/ seasmartschool.com/summer-camps ethoslab.ca/artificial-intelligence-teensummercamp-july2023/
-
Работа. Edmonds tire depot (шиномонтаж). Без опыта, без знания языка. Хозяева - поляки.
-
С 1 дня до 9 вечера, 28 Мая. Польский Фестиваль в Порт Коквитламе. Как всегда вкусная польская кухня, музыкальные выступления и даже дискотека. 16-й ежегодный польский фестиваль в Порт Кокитламе пройдет в этом году в новом месте, в новом центре отдыха Порт Кокитлам Plaza. Ищите красно-белые флаги, веселую польскую фолк и поп-музыку и запах пирогов и колбасы, которые валяются в центре Порт Кокитлама! Праздники организуются в обычном режиме Польской ассоциацией Polonez Tri-City под новым руководством президента Макларена и вице-президента Мазурека и долгосрочным членством, которое активно действует в Порт Коквитламе уже 30 лет. Прошлогодний фестиваль собрал больше людей, чем когда-либо, и в этом году будет организован на более широкой площади, чтобы лучше разместить наших посетителей и предоставить больше места для еды и просмотра. Все мероприятие бесплатное и в изобилии развлекательных представлений, отличная еда, польское пиво и развлечения для всех возрастов. Там будет много вкусной еды, таких как пироги, колбасы с шашлыком, охотничье тушёное мясо, картофельные блинчики, ветчина и знаменитые польские пирожные и Родители смогут насладиться польским пивом, а дети смогут участвовать в мастер-классах по народному творчеству. Артистическая программа будет непрерывно работать с 13:00 до 19:30 и будет включать коллективы польских народных танцев в красивых костюмах, группа «Белый орёл» из Виктории и много талантливых солистов. В 19:30 состоится танцевальная вечеринка на свежем воздухе, которая продлится до 21:00. На рынке также есть продавцы, продающие художественные изделия, ремесла, ювелирные изделия и многое другое. Призы в розыгрыше богаты и укомплектованы товарами от местных поставщиков. Возможно, Globetrotters будет интересно узнать о городе, который мы представляем в этом году, Закопане, очень красивое и хорошо известное место для путешествий. Zapraszamy - Мы приглашаем всех присоединиться к нам в этот день культурного праздника.
-
А де це іменно?
-
Тоже не совсем поняла местонахождение 🤔
-
Port Coquitlam Community Centre 2150 Wilson Ave, Port Coquitlam, BC
-
Група для всіх ВПО та тих кому потрібна допомога! В нас кожен день нова інформація про гуманітарну та матеріальну допомогу! Більш ніж 1800 посилань на різні види допомоги! В групі ми ділимось один з одним інформацією. Приєднуйтесь 🌺. Щоб приєднатись нажміть на це повідомлення
-
🔔 Мастер/инженер по ремонту моноколес и электросамокатов 💵ЗП: 32 CAD / час 📍Внимание! Регистрационный взнос по этой вакансии оплачивает работодатель. 🌍г.Ванкувер / КАНАДА 🔥 Вакансия от прямого работодателя. 📌В компанию по продаже моноколес и обучению райдеров требуется инженер-ремонтник в сервисный отдел. 💥Опыт не требуется, так как все есть в YouTube, но навыки в ремонтах пригодится особенно, если они были связаны с ремонтом авто, вело, электроники и пр. 🏠Работать можно у себя на дому или в мастерской фирмы 🛠Инструмент и расходные материалы предоставляются. 📲Roman Razenkov +12369971660 (WhatsApp & Telegram) +48534486191(Viber)
-
Всем привет! Завтра в Бёрнаби пикник-знакомство. facebook.com/events/s/%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-central-park/567254052187367/
-
Прийти завчасно, взяти номерок, дочекатися інструктора, йти до машини. 2. Перед екзаменом інструктор перевірятиме технічний стан авто та ваше вміння ним користуватися. Просять увімкнути ближні вогні, дальні, знову ближні та поморгати дальніми. Увімкнути поворотники лівий та правий, аварійні вогні, стопи та бібікнути. Показати лівою рукою поворот вліво, вправо та зупинку. Також в мене інструктор запитав де в мене ручне гальмо та як увімкнути обдув. 3. Далі інструктор пояснить як відбуватиметься екзамен, що він даватиме ясні інструкції куди повертати та що він не даватиме команд робити щось, що забороняється правилами дорожнього руху (типу підловити чи бачили ми, що направо тут їхати не можна). Я запитав, чи можу коментувати якісь свої рішення - сказав іхати мовчки і коментувати вже в кінці якщо захочу. 4. Безпосередньо перед початком руху пересвідчуємося чи пристебнутий інструктор, чи йому комфортно, чи не дує кліматизація, може відкрити/закрити вікно і т.п. 5. Поїхали Під час екзамену: 1. Поворотники. Завжди вмикаємо! Перед тим як виїхати з паркомісця, перед кожним маневром. Намагайтеся бути якнайбільш передбачуваними для інших учасників руху. 2. Шоулдер чек (shoulder check). Перед кожним поворотом. Якщо чуєте про це перший раз - гляньте на ютубі. Практично це як подивися через своє плече у вікно задніх дверей перевіряючи чи нема неочікуваних загроз (типу велосипедистів). Правий перед поворотом направо або зміною смуги вправо, лівий перед поворотом наліво або зміною смуги вліво, та 360 градусів шоулдер чек при їзді назад. Сюди також входить моніторинг перехресть де в нас пріоритет в русі, всерівно треба подивитися наліво і направо чи немає там когось, хто проспав знак стоп. 3. Швидкісний режим. Суворо забороняється перевищувати дозволену швидкість. Одного разу я не звурнув увагу та розігнався до 54 км/год при дозволених 50, мені одразу зробили зауваження. Занадто повільно їхати теж буде помилкою. 4. Зеркала. Перевіряти всі зеркала кожні 5-7 секунд, бажано так, щоб інструктор це помічав (повертати головою, особливо якщо в окулярах). Руки весь час на кермі, обидві. 5. Що питали під час екзамену: запаркуватися біля дороги де можна (треба дивитися знаки). Якою рукою відкриватиму двері якщо виходитму і чому. Як поверну колеса, якщо я запаркований під гору або вниз біля та без бордюру. Які знаю небезпеки для водія та які з них є навколо мене в цей конкретний момент (погодні умови, пішоходи, інші водії, велосипедисти/мотоциклісти та все інше що навколо, напр. погана дорога чи ремонт дороги, гірка, обмежена видимість, паркова зона та ін.) 6. Що перевіряють: 2,3,4 way stops, поворот направо, поворот наліво, швидкісний режим, 30 км/год зона, мердж на хайвеї та виїзд з нього. 7. Чого краще не робити: занадто агресивно їхати, підрізати інші автомобілі, не пропускати пішоходів, перевищувати швидкість, проскакувати на жовтий чи червоний. Одразу після зупинки інструктор оголошує вирок та пояснює моменти які вважає за потрібне пояснити. Якщо все ок, повертаєтеся до icbc, ще раз оплата, ще раз фото. Боятися не потрібно, icbc зацікавлені в тому, щоб ви все гарно здали з першого разу, ніхто вас валити не буде. Все спілкування відбуватиметься англійською. Посилання: запис на теоретичний тест: www.icbc.com/driver-licensing/new-drivers/Pages/Get-your-L.aspx запис на практичний тест (вже після того як здаси теорію): www.icbc.com/driver-licensing/visit-dl-office/Pages/Book-a-road-test.aspx книга: www.icbc.com/driver-licensing/Documents/driver-full.pdf мобільна аплікація www.icbc.com/driver-licensing/new-drivers/Pages/practice-knowledge-test.aspx подобова оренда авто, enterprise.ca: www.enterprise.ca/en/home.html Якщо ви вважаєте цю інформацію цінною та корисною та раптово хочете мені віддячити, задонатьте Притулі на дрони-камікадзе, я можу поділитися посиланням якщо треба.