Ванкувер діти та батьки
-
Спасибо
-
Для продления это необязательно, но если вы подаетесь на снятие ограничений, то вам нужно показать proof of upfront medical exam - ваш IME information sheet, контору вам должны были дать в клинике (прислать на имейл).
-
Доброї ночі Хочу попросити про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
Всім привіт. В ці вихідні буде американське шоу монстер траків. Хто ще не був і вагається чи йти туди, то попереджаю, що там дуже голосно і не всяка дитина зможе витримати цей звук. Кому цікаво про це шоу, може подивитися наше відео та почути наші враження від шоу. youtu.be/VxepxewhsWU
-
Доброго вечера всім. Продовжую своїм дітям Temporary Resident Permit. Подавала заяву на двох дітей одночасно. Одному вже прийшов новий, а для іншої дитини прийшла така відповідь. Що потрібно надіслати фото, заяву у паперовій формі і 200 американських доларів. У кого була така ситуація? Як ви платили? Є така практика, що потрібно класти гроші у конверт чи потрібно надсилати чеком?