Ванкувер діти та батьки
-
Если у вас есть доступ на pr portal ( по идее, должен быть - там вы четыре формы должны были заполнять онлайн), вы теперь можете выкачать свою заявку (пакет документов), там будет письмо поддержки от адвоката (если оно было)
-
Верно, я имел в виду после подачи можно скачать пакет. Исправил пост выше.
-
Я ее и так могла выкачать. Но письма я не видела от адвоката. Возможно что она его и не писала. Я в ее работу не лезла, что мне очень нравилось. Все что от меня требовалась, я все переделала. А дальше это ее работа была. Я ей за это заплатила) возможно она посчитала, что моего письма достаточно
-
Ищу людей, возьму 2-3 человека 20+ Удаленная деятельность От 250$ в день Кому интересно: Пишите + в лс
-
✨ Департамент юстиції Канади оголосив про спеціальний проект Ukrainian Refugee Legal Relief Initiative, який дає українцям в Канаді можливість безкоштовно консультуватись з імміграційних питань з юристами. Консультуватись можна буде щодо програм спонсорства, подання заяв на притулок, отримання дозволу на роботу. Телефонуйте за номером 1-877-873-7875, 12:00 – 17:00 EST з понеділка по п’ятницю. Допомога доступна українською, англійською та французькою мовами. Юридична допомога доступна як для українців, які перебувають в Канаді, так і за кордоном. Консультації надаються через організацію Pro Bono Ontario, однак, контактувати можна з будь-якої провінції.
-
Усім привіт! Запрошую вас намалювати квіти разом та забрати полотно з собою як гарний спогад. Хто я? - Я Поліна, волонтер UA HUB, художниця і викладач із Житомира. Моя мета - об'єднати жінок для того, щоб створити час для себе, навчитися малювати і просто відпочити. 🕖Неділя, 17 березня, 11:00 - 13:00 📍7360 Elmbridge Way, Richmond, BC, V6X 0A5 Деталі / квитки за посиланням www.eventbrite.com/e/859241874577?aff=oddtdtcreator Кількість місць обмежена Приходьте, буде затишно!