Ванкувер діти та батьки
-
Похоже аккаунт Olha взломали
-
Вже Сьогодні, понеділок 11 Березня, о 15.00 Черговий онлайн вебінар по zoom Для реєстрації пишіть на пошту [email protected] Посилання прийде у відповідь на вашу пошту. До зустрічі за кілька годин!
-
Лично у меня на поклейку почти сразу было, а для ребёнка ждали около 10мес
-
Питання до тих, у кого була така ситуація: подала на візи (з Канади) собі та дитині, в одній анкеті вказала, що ще подаю візу і дитині. Сформувалося як дві окремі заявки (два номери). Мені відповідь прийшла на вклейку. Дитині - ні, і ніяких рухів по заявці немає. Що робити: чекати відмову, дзвонити, створювати окремий gckey акаунт на дитину і по новій подавати? Думала, що ми будемо в одній заявці, але виявилося, що ні.
-
Сегодня мама и моя дочка улетели в Эдмонтон. Я долго думала, какие мне нужно ей дать с собой документы. С одной стороны они летят по Канаде и их не нужно иметь. Пошла регистрировать их на рейс онлайн, зарегистрировала, но посадочные не дали, теперь их дают только в аэропорту и только после того как проверять ваш багаж, ручную кладь и личную вещь.
-
Можно попробовать обратиться за помощью к депутату по вашему округу, в чате PR CUAET были истории, как после многомесячного молчания разруливались истории за пару недель.
-
Я заваливала их службу поддержки. Очень помогло. Делала три заявки,тоже по разным номерам. Мне ответили и прислали приглашение
-
Писала