Ванкувер діти та батьки
-
Якщо взяти дитину на спонсорство,як ми думали Немає право бо немає ще ПР Тільки в очікуванні відповіді
-
Є діти котрі приїхали по іншій візі Звичайно Я гадала ви це знали
-
Моя сестра хоче відправити дитину у неї громадянство Колумбії Ніякий study permit їй не дають і кажуть ,що це тільки для дітей,котрі навчаються коледжі або університеті Навчання буде у нього платне В рік приблизно 20.000
-
А хіба ми тут ведемо мову не про дітей українських, які заїхали з батьками по CUAET?
-
Ви вже еміграційний консультант?) так багато знаєте )
-
Ну це не значить у всіх так Кожна справа кожного особисто У всіх різні ситуації Тому сперечатися Я знаю краще,не дуже виглядає Немає хто правий ,а хто ні Ніхто з вас немає сертифікату який повʼязаний з еміграційною темою Тому це безглуздо Теж саме
-
а тепер як спеціаліст поясніть,якщо зможете де жарт ?)
-
Якщо ви знаходитись в Канаді два роки то це нічого значить То хоч десять Ви не спеціаліст в цій справі Тому нюансів є багато Якщо щось не зрозуміло ,то є для цього спеціалісти і треба до них звертатися Докази закінчились) Дякую
-
Я трішки в шоці ,що ви пишете І таку фігню )) Вже кудись шлють 😅 Або на вихід,бо Я говорю тільки )) Тяжко вам буде знайти друзі Бо люди люблять коли їх вислуховують та поважають думку ) А ви про це зовсім нічого знаєте )))
-
Я помітила )))про те як ви слухаєте))) Можу заплатити тільки за те Щоб ви навчалися приймати досвід інших ) Вдачі вам в розвитку )))
-
Чем дороже будет стоить, тем легче найти. Но очереди везде.
-
Чи мені треба змиритися з тим, що я тепер сама і няня, і садок? 😭😅
-
Доброго дня ❤️ Впевнена, що це питання тут задавали вже сто разів) я новачок і в Ванкувері, і в цьому чаті, тому прошу #панятьіпрастіть 😃 Живемо в Коквітлам) Будь-ласка порадьте, де можна знайти садок чи няню дитині 2 роки?🙏