Ванкувер діти та батьки
-
Доброго дня ❤️ Впевнена, що це питання тут задавали вже сто разів) я новачок і в Ванкувері, і в цьому чаті, тому прошу #панятьіпрастіть 😃 Живемо в Коквітлам) Будь-ласка порадьте, де можна знайти садок чи няню дитині 2 роки?🙏
-
Ну многим дают
-
Нам дали Study Permit. Сину било 7 лет.
-
Бесплатная , ну думаю вам нужно вернуться в начало разговора чтоб понять суть
-
Нам не приходило. Живет здесь 7 месяцев. Какие чеки если учеба бесплатно для CUAET?
-
Можу порадити няню $25 бере ) дивиться за дитиною моєю 4 місяців)))
-
Буду вдячна!! Якщо рекомендуєте) бо теж боюся брати «з вулиці»)
-
🥹❤️❤️❤️ благодарю
-
Всім привіт. 🌸 Якось тут була розмова про музей літаків в Ленглі, то хочу повідомити, що в понеділок 31 березня в музеї будуть якісь спеціальні заходи на честь святкування 100 років Королівських ВПС Канади. Easter Monday: The Museum will be open for a special program marking the 100th anniversary of the RCAF. The entrance gate will be open to the public from 10:00 a.m. to 3:00 p.m. Отже, ми там були влітку та зробили відео. ✈️ Дуже рекомендуємо відвідати музей разом з дітками 🙃 youtu.be/8zpz7cfh7ss
-
Привіт усім!🤗 Якщо ви шукаєте частинку Європи у Канаді, не пропустіть місто Вікторія, що на острові Ванкувер у своєму списку подорожей. Ми щойно повернулися з нашого вікенду і зняли відео з найцікавішими рекомендаціями та місцями, які ми всім рекомендуємо відвідати. Приєднуйтесь до нас і знайомтеся з цим чудовим містом і з нами) Всім гарного дня!✨ youtu.be/YQvQLDvCQzI?si=-xYmAjCbZ5QqcEdg
-
А почему не спросить у знакомых?☺️