Ванкувер діти та батьки
-
Вот, по поводу воспитания детей, почитайте irairopa.livejournal.com/227847.html
-
Ищу людeй для дoп заpaбoтка на дuстанцuонном фоpмате u в свoбодное вpемя, все подpобностu в лuчные сообщенuя
-
Идeт нaбoр в комaнду на удaленку, кoму uнтeресен дoп. дохoд пuшuте в лc
-
Ищу людeй для дoп заpaбoтка на дuстанцuонном фоpмате u в свoбодное вpемя, все подpобностu в лuчные сообщенuя
-
Это размер 98 или 104?
-
Наш середній син зараз в тому віці, коли говорить нам, що він ніколи нічого не буде змушувати своїх дітей робити. Типу, чого ми просимо його допомагати по дому, коли він не хоче. А захоче, коли бруду буде багато і помітно. І так далі. Що ми не маємо робити, як наші батьки, а він не буде, як ми:) Так цікаво, щоб хто відповів і зробив? Не буду одразу свої думки та дії говорити, а цікаво. І хто бебисітер, то теж цікаво, як би відповіли.
-
Тут ще ж закидон такий, що батьки не мають казати, щоб вони щось робили, бо то типу неправильно. А вони самі мають вирішувати, що і коли їм робити:) А потім в кімнату заходиш до них, а там барикади із брудних шкарпеток😀 Але то їх територія, там ми не завжди контролюємо, тільки кажемо, що вони засрали кімнату вже (вибачаюсь за слово). А загальна житлова частина будинку - користуються всі, а в декого позиція, що нашо, бо бруд не по коліна, можна і так лишити:)))
-
Чим раніше дитину привчати до порядку - тим краще. Але звісно при охайних батьках - скинути речі - це такий народився))) Але все потрібно показувати на своєму прикладі, коментувати. Я мию посуду зранку та в обід, ти в - ввечері. Не ставити чашку на стіл, а помити, як я - одразу. Скласти тарілки в мийку, не залишати на столі. І звертати на все увагу. Нехай ту чашку або посуд треба перемити потім. Нічого страшного. Потім буде мити краще. Ніколи не відповідати «ні», коли каже: а мама, а можна я … тут витру, помішаю тісто, зліплю дракона (замість сирника))). Я дозволяю допомагати у всьому. Аби дитина проявляла бажання та турботу. Також правило «я - тобі, ти - мені». У мене поки так. Сину 8 років. Але шкарпетки таки кидає))) я зрозуміла чому. Йому гидко брати їх в руки та вивертати, і кидати в пралку. Хоча це його ж бруд)) ну, може з віком пройде. Поки на такому етапі. Далі подивимось 😉
-
Так, вже бере приклад потроху. Але більше в іншому - щоб виглядати круто. Навіть протеїни відібрала, бо тихенько десь купив. Але процес іде, звичайно
-
О можна, до речі!