Ванкувер діти та батьки
-
Треба питати у школі. Я поділюся своїм досвідом, в мене два сина( різниця півтори роки, обидва ходять до старшої школи), ходять до школи, де вчителі вирішили дати згоду на викостання телефону. Один із синів просто вирішив використовувати айпад , який давала школа, зважаючи на незнання англійської. Другий вирішив користуватись своїм телефоном для перекладу. Підсумок навчального року виглядає так: той син , що користувався шкільним айпадом став більш адаптивним до середи, знає англійську краще ніж я😁, має друзів канадійців, та хороші відгуки від вчителів. А той син, що був зі своїм телефоном став замкнений, бо весь час грав на телефоні у ігри, замість перекладу предметів, має поради вчителів - менш бути в телефоні, більш слухати вчителя; нема у школі англомовних друзів. І одного разу він дуже добре вдавився на уроці фіз.культури, і вчитель телефонував мені зі шкільного номеру, а не син зі свого телефону. Мій висновок на наступний навчальний рік- ніяких телефонів, лише шкільні гаджети, які дуже добре перекладають. А якщо щось трапиться, то вчитель завжди подзвонить з робочого номера. То мій висновок, а вирішувати вам
-
В первой школе в вест ване с 5 класса обязательно нужен был планшет/ ноут. И желательно свой. В бернаби в школе сказали не нужно вообще. У них есть школьные и по необходимости им выдадут. При этом в первой школе она пользовалась переводчиком , а во второй уже нет необходимости . В случае чего учитель помогает .
-
Девочки, если кто-то ищет работу мужьям/парням. Меня попросили разместить объявление. Бернаби на склад full time, старт $25. Компания занимается импортом европейских товаров, коллеги будут сербы и болгары :) [email protected]
-
День добрый! Подскажите пожалуйста, кто-то встречал здесь на полках магазина живые дрожжи?
-
Добрий день. Ділюсь інформацією про лінію допомоги. Можливо комусь потрібно виговоритися та поділитися своїми емоціями . Дякую.
-
Вообщем в итоге у дочки оказалась ангина. Вчера ездили ночью в эмерджи. Вложились в 4 часа. Хорошо , что нашли норм градусник и увидели , что жаропонижающее действует всего пару часов . И темпа сразу вверх. А самое странное, что горло заболело только вчера( до этого 4 дня темпа была) и когда решили проверить офигели просто .