Ванкувер діти та батьки
-
у меня ещё украинский Аквамарис аналог можете посмотреть тут: http://pillintrip.com/
-
Группа срочно нужен совет❗️❗️❗️ Вчера сын сломал ключицу.Упал с велосипеда. Были в emergency.Перелом со смещением. Надели бандаж.Дали обезбол.Отправили домой.Сказали звонить ортопеду. Ортопед назначил встречу на конец следующей недели. По снимку видно,что перелом серьезный и мы думаем,что консервативные методы здесь не справятся.Кость надо выравнивать. Куда мы можем обратиться.Family doctor у нас нет. У меня шок.Голова не соображает. Помогите советом. Спасибо.
-
Спасибо огромное.Снимок есть
-
Доброго ранку. Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Сьогодні має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба сьогодні до 10 години оплатити, щоб вона відбулася. Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 46 01 60 10 81 54 94 46 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏