Ванкувер діти та батьки
-
Привіт усім!🤗 Якщо ви шукаєте частинку Європи у Канаді, не пропустіть місто Вікторія, що на острові Ванкувер у своєму списку подорожей. Ми щойно повернулися з нашого вікенду і зняли відео з найцікавішими рекомендаціями та місцями, які ми всім рекомендуємо відвідати. Приєднуйтесь до нас і знайомтеся з цим чудовим містом і з нами) Всім гарного дня!✨ youtu.be/YQvQLDvCQzI?si=-xYmAjCbZ5QqcEdg
-
А почему не спросить у знакомых?☺️
-
Может, это?☺️
-
31 марта 2025 года Последний день, когда украинцы и члены их семей, временно находящиеся в Канаде, могут воспользоваться услугами поселения Услуги по урегулированию, которые обычно зарезервированы для постоянных жителей Канады, будут доступны всем украинцам и членам их семей до 31 марта 2025 года. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
З 9ї ранку (EST) 30го квітня піднімаються ціни на подачу на ПР. Так зване мито, або government fees. Щоб не читати і все рахувати, нас в більшості цікавить дві категорії. Економічні програми (ЕЕ, ПР по провінційній номінації, Атлантична, тощо): 1525 з дорослих та + 260 з залежних дітей. Гуманітарна, та Українська програма воз'єднання: 1210 + 175 відповідно. Джерело: canadagazette.gc.ca/rp-pr/p1/2024/2024-03-30/html/notice-avis-eng.html
-
Христос Воскрес! Підскажіть, хто знає , як зняти обмеження з WP, якщо мед огляд проходили більше року тому?
-
А у Вас не написано на бумажке , что выдали сколько действителен ? У меня написано до 29 года
-
Доброй ночі Хочу попросити про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
А где из официальных источников следует, что сегодня последний день именно по этой процедуре? Подробная иснтрукция была тут, там же ссылка на официальный сайт: t.me/BC_children/5280