Ванкувер діти та батьки
-
Привет Анжелика! Антиспам: на какой кнопке сова?
-
Кто может помочь деньгами срочно ? На аренду квартиры надо,на месяц,мне с собакой!
-
Не переживайте, почтой прийдёт через 7-10 дней после указанной даты. Далее лучше указать данные банка, чтобы сразу приходили на карту
-
Огромное спасибо 😌а то уже нервничала
-
У нас тоже так было, как только оформили, теперь сразу на карту приходит, день в день))
-
Доброго порекомендуйте еміграційного адвоката Необхідно консультація так як є питання
-
У мене зараз існує головне питання від якого я просто стою в ступорі Я як всі інші маю WP там у нас обмеження Обмеження ми не знімали так як коли я приїхала я була на різних онлайн зустрічах для українців від юристів стосовно обмежень та задавала питання чи можу я індивідуально викладати уроки музики дітям вдома та можу я відкрити організацію дитячих свят та бути там як організатор Мені сказали так як ти не звʼязана з офіційними садкам та школам то можеш Ми подавались по гуманітарній програмі Зараз робимо все стосовно податків та нарешті щаслива що можу показати що почала заробляти та Нам говорять а ти не маєш право так працювати бо у тебе обмеження Я зараз стою в ступорі та думаю нафіга я слухала ті зустрічі та не перевіряла інформацію
-
Окрім цього у мене ще зʼявилося питання там написано що я не можу навчатися А школа мовних курсів рахується? Онлайн навчання? Я зараз трошки в шоці тому що ну усюди просила мій WP та якщо може бути з цим проблема чому я про це дізналась тільки зараз (🤣сміх божевільного )