Ванкувер діти та батьки
-
Для примера я летела в конце ноября, знакомая в начале ноября . Я получила в начале марта , она бесплатно в начале мая . Стоит оно того , не стоит ..
-
Да… но когда детский пермит заканчивается . По продленному паспорту отказ .. то 80 долларов это не так существенно
-
Помимо того что у детей заканчивался пермит , у них и мсп были по сроку пермита
-
Ви ж розумієте рік тому була інша ситуація, більш напружена. Всіх з України випускали з укр паспортами, в Канаду можна було залетіти по фоіл - лесс візі. Зараз, можуть бути різні ситуації. Печатка в паспорті, від руки підписана…. Тому всі документи повинні бути впорядку. Якщо є час і можливість - займіться цим. Оскільки рано чи пізно всі «плюшки» закінчуються.
-
Ну судячи з вище почутого у мене є два квитки до едмонтона на 7-8 грудня за 100 баксів 🤪
-
Може комусь треба
-
Летіть в Едмонтон, якщо є квитки, продовжіть паспорт. Візьміть на всякий випадок документи на замовлення нового (вимоги на сайті, напишіть анкету). Подивитесь по ситуації, можливо буде вільний час і вам вдасться подати документи на новий паспорт. Чула, що була там жінка з Вікторії, без слота, і її прийняли (може хтось не приїхав). Це ж укр консульство. А в Україні можливо все))) Зробіть максимум зусиль. Тим паче є квитки 😉 в музей динозаврів сходите 🦖😉
-
А кто-нибудь знает, завтра будет раздача курточек для детей, кто прошлый раз не забрал?
-
Это интересно я слышала но не была
-
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/reyestraciya-aktiv-civilnogo-stanu/reyestraciya-ditini-gromadyaninom-ukrayini-za-narodzhennyam?fbclid=PAAabViIK3LGqiPIkUy4kFmdz0n4v6Ocm2MkOUIU1ckzAZcUqt_RIDdA5778w_aem_AfwkezUqi48b52R6o1llTVO-oDdyk9aL1WIB7iNWlUs3BlHYIReQkr4AWj7E5Si0Upo