Ванкувер діти та батьки
-
Група для всіх ВПО та тих кому потрібна допомога! В нас кожен день нова інформація про гуманітарну та матеріальну допомогу! Більш ніж 1800 посилань на різні види допомоги! В групі ми ділимось один з одним інформацією. Приєднуйтесь 🌺. Щоб приєднатись нажміть на це повідомлення
-
🔔 Мастер/инженер по ремонту моноколес и электросамокатов 💵ЗП: 32 CAD / час 📍Внимание! Регистрационный взнос по этой вакансии оплачивает работодатель. 🌍г.Ванкувер / КАНАДА 🔥 Вакансия от прямого работодателя. 📌В компанию по продаже моноколес и обучению райдеров требуется инженер-ремонтник в сервисный отдел. 💥Опыт не требуется, так как все есть в YouTube, но навыки в ремонтах пригодится особенно, если они были связаны с ремонтом авто, вело, электроники и пр. 🏠Работать можно у себя на дому или в мастерской фирмы 🛠Инструмент и расходные материалы предоставляются. 📲Roman Razenkov +12369971660 (WhatsApp & Telegram) +48534486191(Viber)
-
Всем привет! Завтра в Бёрнаби пикник-знакомство. facebook.com/events/s/%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-central-park/567254052187367/
-
Прийти завчасно, взяти номерок, дочекатися інструктора, йти до машини. 2. Перед екзаменом інструктор перевірятиме технічний стан авто та ваше вміння ним користуватися. Просять увімкнути ближні вогні, дальні, знову ближні та поморгати дальніми. Увімкнути поворотники лівий та правий, аварійні вогні, стопи та бібікнути. Показати лівою рукою поворот вліво, вправо та зупинку. Також в мене інструктор запитав де в мене ручне гальмо та як увімкнути обдув. 3. Далі інструктор пояснить як відбуватиметься екзамен, що він даватиме ясні інструкції куди повертати та що він не даватиме команд робити щось, що забороняється правилами дорожнього руху (типу підловити чи бачили ми, що направо тут їхати не можна). Я запитав, чи можу коментувати якісь свої рішення - сказав іхати мовчки і коментувати вже в кінці якщо захочу. 4. Безпосередньо перед початком руху пересвідчуємося чи пристебнутий інструктор, чи йому комфортно, чи не дує кліматизація, може відкрити/закрити вікно і т.п. 5. Поїхали Під час екзамену: 1. Поворотники. Завжди вмикаємо! Перед тим як виїхати з паркомісця, перед кожним маневром. Намагайтеся бути якнайбільш передбачуваними для інших учасників руху. 2. Шоулдер чек (shoulder check). Перед кожним поворотом. Якщо чуєте про це перший раз - гляньте на ютубі. Практично це як подивися через своє плече у вікно задніх дверей перевіряючи чи нема неочікуваних загроз (типу велосипедистів). Правий перед поворотом направо або зміною смуги вправо, лівий перед поворотом наліво або зміною смуги вліво, та 360 градусів шоулдер чек при їзді назад. Сюди також входить моніторинг перехресть де в нас пріоритет в русі, всерівно треба подивитися наліво і направо чи немає там когось, хто проспав знак стоп. 3. Швидкісний режим. Суворо забороняється перевищувати дозволену швидкість. Одного разу я не звурнув увагу та розігнався до 54 км/год при дозволених 50, мені одразу зробили зауваження. Занадто повільно їхати теж буде помилкою. 4. Зеркала. Перевіряти всі зеркала кожні 5-7 секунд, бажано так, щоб інструктор це помічав (повертати головою, особливо якщо в окулярах). Руки весь час на кермі, обидві. 5. Що питали під час екзамену: запаркуватися біля дороги де можна (треба дивитися знаки). Якою рукою відкриватиму двері якщо виходитму і чому. Як поверну колеса, якщо я запаркований під гору або вниз біля та без бордюру. Які знаю небезпеки для водія та які з них є навколо мене в цей конкретний момент (погодні умови, пішоходи, інші водії, велосипедисти/мотоциклісти та все інше що навколо, напр. погана дорога чи ремонт дороги, гірка, обмежена видимість, паркова зона та ін.) 6. Що перевіряють: 2,3,4 way stops, поворот направо, поворот наліво, швидкісний режим, 30 км/год зона, мердж на хайвеї та виїзд з нього. 7. Чого краще не робити: занадто агресивно їхати, підрізати інші автомобілі, не пропускати пішоходів, перевищувати швидкість, проскакувати на жовтий чи червоний. Одразу після зупинки інструктор оголошує вирок та пояснює моменти які вважає за потрібне пояснити. Якщо все ок, повертаєтеся до icbc, ще раз оплата, ще раз фото. Боятися не потрібно, icbc зацікавлені в тому, щоб ви все гарно здали з першого разу, ніхто вас валити не буде. Все спілкування відбуватиметься англійською. Посилання: запис на теоретичний тест: www.icbc.com/driver-licensing/new-drivers/Pages/Get-your-L.aspx запис на практичний тест (вже після того як здаси теорію): www.icbc.com/driver-licensing/visit-dl-office/Pages/Book-a-road-test.aspx книга: www.icbc.com/driver-licensing/Documents/driver-full.pdf мобільна аплікація www.icbc.com/driver-licensing/new-drivers/Pages/practice-knowledge-test.aspx подобова оренда авто, enterprise.ca: www.enterprise.ca/en/home.html Якщо ви вважаєте цю інформацію цінною та корисною та раптово хочете мені віддячити, задонатьте Притулі на дрони-камікадзе, я можу поділитися посиланням якщо треба.
-
Пост від Олексія Орищенко. Но дуже корисний про сдачу іспитів в ІСВС Всім привіт! Хочу поділитися своїм досвідом заміни українських водійських прав на канадські в Британській Колумбії. Можливо комусь допоможе. Дисклеймер: це мій власний досвід, якщо у вас було по-іншому, або сестра батька кума троюрійдного брата сусіда через дорогу розказувала щось те саме але не так, я дуже за вас радий. Також я пишу повільніше ніж думаю, тому якщо знайдуться помилки, то так вже й буде. Всі Українці, які приїздять до Британської Колумбії з українськими правами, можуть ними користуватися протягом перших 3 місяців з моменту в'їзду до Канади. Протягом цього часу бажано отримати місцеві права. Це відбувається в 2 кроки: перший - здаємо теорію, другий, після здачі теорії - практику. Підготовка до теорії: 1. Читаємо книгу "Learn to drive smart" (посилання буде в кінці). 2. Встановлюємо мобільну аплікацію на телефон (посилання буде в кінці) та тренуємося проходити тест. В моєму випадку відсотків 25-30 питань в реальному тесті були з аплікації. 3. Записуємося на тест або в найближчому до вас відділенні icbc, або в тому, де можна записатися на найскоріший термін (посилання буде в кінці). Для icbc нема різниці де саме ви здаєте теорію і практику, головне щоб це було в межах Британської Колумбії. 4. В день Х приходмо завчасно, отримуємо номерок, чекаємо в черзі, здаємо тест. Також у вас перевірять зір та сфотографують. Також треба буде заплатити за тест, вже не пам'ятаю скільки. 5. Здається є можливіть здачі тесту мовою окупанта, я не користувався. Підготовка до водіння: 1. Записуємося на екзамен, посилання буде в кінці. З мого досвіду черга велика, але дуже часто звільються місця "сьогодні на завтра", скоріше всього хтось в останній момент переносить свій тест на пізніше. Можна записатися на якусь дату, а потім, якщо з'явиться раніше або ближче до вас, переписатися на іншу дату. 2. Шукаємо авто та готуємося. 3. Мені дуже допоміг канал SPIN Driving School на ютубі, якщо говорите англійською. Не на правах реклами, дядько дуже гарно пояснює що і як робити, також в нього є приклади екзаменів з водіння, рекомендую. Де брати авто: 1. Чиєсь власне. Я зустрічав багато пропозицій коли хтось пропонував власне авто для екзамену чи то в оренду чи безкоштовно, я не цікавився. На мою думку це не дуже хороший варіант, бо не зрозуміло яка буде ціна, та на яких умовах відбуватиметься оренда. Наприклад хто відшкодовуватиме шкоду якщо щось станеться з авто, що за машина, якого року та в якому технічному стані, чи є обмеження по пробігу і т.д. Ну хіба що вам запропонують безкоштовно або за каву. 2. Авто інструктора. Для цього потрібно найняти інструктора і взяти в нього якусь кількість годин занять. Тут знову таки не зрозуміло на яких умовах і може обійтися дорожче чим хотілося б. 3. Каршерінг. Дивіться умови оренди і ціну. Також пам'ятайте про страхування, яке оплачується додатково та може бути обов'язковим. Хіба що у вас є кредитна карта, яка це покриває (опція називається "Car rental collision/Loss damage insurance"). 4. Оренда авто подобово. Саме цією опцією я скористався. Посилання в кінці. Всі авто 2020 і вище року випуску, в прекрасному технічному стані, без обмеження пробігу. Ціна близько $50 за добу, додатково треба повернути авто з такою ж кількістю бензину як і взяли, тобто $50 + заправка того, що наїздили. Дають без проблем з українськими правами. Їхна ціни постійно змінюються, рекомендую бронювати на початку тижня або коли "впіймаєте" гарну ціну. Бронювати можна хоч на місяць вперед, ціна буде така, як в той день коли бронюєте. Також в них є додаткова опція страхування автомобіля від усього на світі за здається $29 в день, вона опціональна. Якщо маєте "Car rental collision/Loss damage insurance" на кредитці, то можна не брати. Ну або якщо впевнені в своїх навичках водіння;-) Платити виключно кредиткою. Беруть $300 депозит + ціна оренди, коли повертаєте авто, депозит повертають, але гроші прийдуть через пару днів бо це Канада. Екзамен на class 5 (це тільки при умові, що у вас вже є права): 1.
-
Дякую
-
Цікаво, як здають ті, хто не розмовляє англійською 🥲
-
Група для всіх ВПО та тих кому потрібна допомога! В нас кожен день нова інформація про гуманітарну та матеріальну допомогу! Більш ніж 1800 посилань на різні види допомоги! В групі ми ділимось один з одним інформацією. Приєднуйтесь 🌺. Щоб приєднатись нажміть на це повідомлення
-
Иногда даже легче чем те кто разговаривает, они лояльно относятся к тем кто не знает язык это не проблема для них , но если ты не знаешь язык он тебе будет давать примитивные лёгкие задания, но может попасться черт который будет действовать строго по списку и ему будет насрать что ты его не понимаешь
-
Hello, Everyone! I have 2-day job opportunity for anyone with construction work experience or who just wants to make extra money this weekend! Today and tomorrow only (27th - 28th of May). You can start anytime and leave at any point if you only have 2 hours please come for 2 hours, and it will be paid! Location: 1395 Boundary Rd, Vancouver, BC V5K 4T9 Time: from 10:00 am - 10:00 pm (Each day) You can start anytime Pay: $25/hr CAD What we will be doing: Removing old carpet and preparing floors for concrete work. Be prepared for dust and dress properly. Please let me know if you are interested. We speak Ukrainian, Russian, English )))
-
Всем привет друзья! Сегодня утром прочитал очень интересную новость и спешу с вами поделиться! Хотя она и не связана с кулинарией на прямую, но имеет отношение к спорту так сказать! А там и правильное питание, и фигура, и так далее... Ближе к теме - в нашей провинции запускают интересную программу при покупки электровеликов. Вот ссылка на ресурс - [bcebikerebates.ca/](bcebikerebates.ca/) Вкратце при покупке велосипеда более 2 тыс Вам вернуть деньги (по аналогии с машинами). Но так же зависит от дохода: Net income: Less than $38,950 rebate is $1400 $38,951 - $51,130 rebate is $1000 More than $51,131 rebate is $350 Все начинает работать с 1 июня 2023 года
-
На учетный год будут проводится занятия для детей в Зуме каждую пятницу и субботу . Классы набирают учеников . Будет преподавание по Ванкуверскому времени
-
Платно
-
Привет. Мне только предстоит сдать теорию, а вот муж через неделю будет практику сдавать уже. Что за прикол с « откройте дверь и выйдите»?
-
Ааа. Спасибо. Ну я так и делаю. Надо же до таких мелочей могут доколебаться?