Ванкувер діти та батьки
-
✨ Департамент юстиції Канади оголосив про спеціальний проект Ukrainian Refugee Legal Relief Initiative, який дає українцям в Канаді можливість безкоштовно консультуватись з імміграційних питань з юристами. Консультуватись можна буде щодо програм спонсорства, подання заяв на притулок, отримання дозволу на роботу. Телефонуйте за номером 1-877-873-7875, 12:00 – 17:00 EST з понеділка по п’ятницю. Допомога доступна українською, англійською та французькою мовами. Юридична допомога доступна як для українців, які перебувають в Канаді, так і за кордоном. Консультації надаються через організацію Pro Bono Ontario, однак, контактувати можна з будь-якої провінції.
-
Усім привіт! Запрошую вас намалювати квіти разом та забрати полотно з собою як гарний спогад. Хто я? - Я Поліна, волонтер UA HUB, художниця і викладач із Житомира. Моя мета - об'єднати жінок для того, щоб створити час для себе, навчитися малювати і просто відпочити. 🕖Неділя, 17 березня, 11:00 - 13:00 📍7360 Elmbridge Way, Richmond, BC, V6X 0A5 Деталі / квитки за посиланням www.eventbrite.com/e/859241874577?aff=oddtdtcreator Кількість місць обмежена Приходьте, буде затишно!
-
Похоже аккаунт Olha взломали
-
Вже Сьогодні, понеділок 11 Березня, о 15.00 Черговий онлайн вебінар по zoom Для реєстрації пишіть на пошту [email protected] Посилання прийде у відповідь на вашу пошту. До зустрічі за кілька годин!
-
Лично у меня на поклейку почти сразу было, а для ребёнка ждали около 10мес
-
Питання до тих, у кого була така ситуація: подала на візи (з Канади) собі та дитині, в одній анкеті вказала, що ще подаю візу і дитині. Сформувалося як дві окремі заявки (два номери). Мені відповідь прийшла на вклейку. Дитині - ні, і ніяких рухів по заявці немає. Що робити: чекати відмову, дзвонити, створювати окремий gckey акаунт на дитину і по новій подавати? Думала, що ми будемо в одній заявці, але виявилося, що ні.
-
Сегодня мама и моя дочка улетели в Эдмонтон. Я долго думала, какие мне нужно ей дать с собой документы. С одной стороны они летят по Канаде и их не нужно иметь. Пошла регистрировать их на рейс онлайн, зарегистрировала, но посадочные не дали, теперь их дают только в аэропорту и только после того как проверять ваш багаж, ручную кладь и личную вещь.