Ванкувер діти та батьки
-
Вчора, норс Ванкувер
-
Привіт! Це мій вирок) тож: 1. Шолдер чек на Кожному повороті 2. Бачити знаки 30 і додавати швидкість(до 50), коли зона закінчилась 3. Швидко їхати на виїзді на хайвей 4. Робити «скан» пешихідного переходу 5. Знати відповідь на питання «які загрози» Це: -пішоходи -мотоциклісти -вело -машини -зона школи -зона парку -дорога вгору/вниз -констракшн -погана дорога -погода(сонце,дощ,туман) -немає огляду дороги 6. Рука на кермі завжди!!! 7. Можете писати питання, може щось забула)
-
В мене таке було 3 міс тому… я просто практику собі робила
-
Ооо! Яке гарне питання!!! Я вчилася, що можна одну руку перекидали за пасажирське сидіння і паркінг робити норм, але ж НІ!!!! Блін!!! Він мені сказав, що треба було таки тримати кермо двома руками!!! Отака херь! Паркінг зробила за 1 поправку(можна 3), то ж - 👌
-
Девчата, у кого есть детки от 1 до 5 лет. Есть БЕСПЛАТНАЯ программа Долли Партон. Просто регистрируйтесь, указав дату рождения ребёнка. Каждый месяц будете получать детские книги 📚 (Программа работает не во всех регионах. Проверьте по ссылке, входит ли ваш город) imaginationlibrary.com/ca/?fbclid=IwAR30qUsZENVBQUD6yZt5nyDU7LbJOWuQIajH1jzNFPzUjr9TvXxcjhB02fs_aem_th_AfQEa1Nwtf0KzECS7sM6xrhw5TjHmGx1bAIITWQi258CF6_VVe5_0gA5vbkg7tHQTCQ&mibextid=Zxz2cZ
-
Со следующего года коммерческие фотографа, работающие в региональных парках Метро Ванкувера, должны будут иметь годовое разрешение на 400 долларов. 🌳 Это разрешение охватывает фотосъемку в коммерческих целях, включая продажу, аренду, свадебную и стоковую фотосъемку. Новое постановление приходит в ответ на жалобы фотографов, отклоняющих от троп, нарушающих реквизитом и беспокоя дикую природу и общественность. Надеются, что новое разрешение поможет сохранить первозданное состояние парков и защитить дикую природу. 🌿 Полный список региональных парков: 📍 Региональный парк Алдергров 📍 Региональный парк Барнстон Айленд 📍 Областной парк Белькарра 📍 Региональный парк Boundary Bay 📍 Региональный парк острова Брей 📍 Озеро Бурнаби 📍Региональный парк Кэмпбелл- 📍Региональный парк реки Капилано 📍 Региональный парк Колония Хутор 📍 Криппенский региональный парк 📍 Региональный парк Deas Island 📍 Природный заповедник Дельта 📍 Региональный парк Дерби Рич 📍 Региональный парк Глен Вэлли 📍Региональный парк Grouse Mountain 📍 Региональный парк Иона Бич 📍 Региональный парк Канака Крик 📍 Региональный парк Линн Хэдуотер 📍 Миннехадский областной парк 📍 Региональный парк Pacific Spirit 📍 Региональный парк Суррей Бенд 📍 Региональный парк Thwaytes Landing 📍 Региональный парк Тайнхед 📍 Региональный парк Виджон Марш
-
Новини з Фейсбуку : Добрий всім день. Хочу поділитися, та спитати пораду. Син поїхав на велосипеді на дитячій майданчик біля дому, там до нього підійшов хлопець і попросив проїхатись. Син дав покататись. Спочатку хлопець катався навколо майданчика, син його бачив, але в якийсь момент він поїхав собі геть і більше не повернувся. Син прийшов додому, сильно плакав, ми його ледь заспокоїли. Той велосипед ми знайшли на смітнику, два тижні приводили його до життя, замінили необхідні деталі. Радості не було меж. Дома ми з таким ніколи не стикалися і я навіть не думала, що це можливо тут. Це виключення з правил, чи це норма ? Як бути в такій ситуації? Хто живе тут давно, порадьте будь ласка. Це регулюється законодавством? Є смисл повідомити поліцію? І взагалі я замислилась над тим, наскільки безпечно бути дитині 9 років на дітячому майданчику?
-
Мені здається, що треба звернутися до поліції, це все ж таки питання безпеки людини та її майна
-
Ещё бы не прилетело родителям, что девятилетка гулял без присмотра взрослых.
-
17 июня - день науки в Университете Британской Колумбии ( free ) подробности: events.ubc.ca/event/steaming-ahead/ Два научных шоу в 11:00 и 13:00 (free) Дополнительная регистрация на шоу: www.eventbrite.ca/e/steaming-ahead-a-family-science-festival-tickets-642685869737?aff=ebdssbdestsearch