Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ванкувер діти та батьки

Ванкувер діти та батьки

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
22.5k Posts 1.4k Posters 29.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Так. Вік перехідний)) а старший що? Може який позитивний приклад для середнього?😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    От такий вік ще норм:) В нас 14 років. Таке видає:) А раніше все нормально було. Я думаю, що це вік такий. Так прикольно, бо всі ж завжди батькам кажуть, що вони не будуть змушувати дітей ні прибирати, ні вчитися😀 Ну, майже всі:) А зараз завжди все треба йому аргументувати. Сказати, чому не мама в рабстві, а в нас спільне використання простору. І їмо всі. Класний вік! Пізнає себе більш дорослого. Тіло змінюється і розум. А зараз вуха проколов та в червоний волосся пофарбував
    1 Reply Last reply
    0
  • t5692194788T Offline
    t5692194788T Offline
    Людмила Mila
    wrote on last edited by
    Перечитала останні декілька коментарів...таки сучасним матусям набагато важче виховувати своїх чад, чим нам було в свій час ...Правда я теж мала в свій час проблему з протеїнами в меншого сина, який займався спортом ...Розказуй е своїм дітям не про користь, а побічні ефекти, наприклад камінчики в нирках, проблеми з суглобами...про ризик втручання в обмінні процеси організму...а пірсинг, татушки, кольорове волосся, ..то все переросте...це для кожного в підлітковому віці властиво, то для здоров'я не шкодить....Мій батько, наприклад 1929 року народження, теж в підлітковому віці зробив собі на всю гомілку " наколку"... потім шкодував і говорив, що це була дурість молодості...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    Та всі часи завжди були у всіх різні питання в вихованні:) Про протеїни вже поговорили про шкоду. Ото старший спортом займається, то взяв протеїни. Але в 19 рочків вже можна трохи подумати, для чого і як. З середнім - він худий завжди був. І зараз теж кості і мʼязи тільки. То хоче стати більшим. Але ж це чудо не дуже добре харчується. В нього СДВГ, і він завжди обирає одне й те саме. Це вівсянка, макарони, сосиски, хліб, ковбаса, кетчуп, мʼясо тільки інколи і не все їсть. І чай з молоком. Але в основному - макарони без нічого. Це з його діагнозом не дивно. От а протеїни вирішив, що хоче😳 Вже не хоче, звичайно. Бо пояснили.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    А пірсинг та волосся - то таке, теж вважаю, що хай бавиться, потім надоїсть. Не найстрашніше! Я навіть кажу, що йому личить:) Але й кажу, що його колір волосся найкращій! Я себе згадую. В школу ходила як хіппі- такий одяг і стрічка на лобі. І мене не виганяли, бо вчилася гарно і в школі всі плакати малювала, все оздоблення мені давали робити:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5692194788T Offline
    t5692194788T Offline
    Людмила Mila
    wrote on last edited by
    Ми в школу ходили в шкільній формі...це шерстяні плаття, білі комірці і фартухи чорні, а якщо свято якесь то білі...В травні було вже жарко в тій формі і по моєму проханні батьки купили схоже на шкільну форму, але не шерстяне, а з легкої тканини плаття. Я до нього пришила білий комірець, але мене все одно " пісочили" вчителі. Майже на кожному уроці мене підіймали і робили зауваження...особливо мені запам'яталася вчителька фізики Віра Андріївна( хай їй легенько гикнеться) :" А Немога як завжди ігнорує шкільну форму..." Я не розуміла значення слова " ігнорує", хоч це було вже в випускному класі, тому мабуть і запам'яталось ...😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    у родителей будет паника, телефон, это все таки, связь с ребенком
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    У нас что вест ван что в тут в бернаби - телефон нельзя. Но малая носит на беззвучном. Так как сообщает утром что пришла в школу и в обед, что идет домой
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Просто ребенок не должен доставать его в школе во время учебного процесса
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    так именно это и важно. Тут или часы, или телефон. Как по мне, без гаджета нельзя обойтись. Как вспомню наше детство...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    У нас в молодшій дітям не можна і так користуватись телефоном. Можна після уроків вже. І ось на поїздки заборонено брати (думаю, щоб не загубили)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania Radkova
    wrote on last edited by
    В мене тільки на молодшу школу прийшлася ця форма страшна. Ой октябрьонком я була😀 Піонером не встигла:) А потім відмінили всі форми. Але було - білий верх, чорний низ. Це ввели.
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Выхода другого не было
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    У меня малая сама ходит со второго месяца как в Канаду переехали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    9 и 4. Но мой сын без гаджета ходит, хотя телефон еще с 5 лет, и я его отвожу и забираю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Скрыль
    wrote on last edited by
    Лиля, а сколько лет твоим?☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Скрыль
    wrote on last edited by
    Я в другой городок с 7 лет сама ездила, 10 км, вот тоже думаю, как мы справились 🤣🤣☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    я с первого класса сама в школу ходила, больше километра, 7 дорог 🙈 тяжелый рюкзак ежедневно. Как мы выжили вообще 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    да никак, на самом деле, время было не сладкое. Просто интернета не было и меньше слышали всякие ужасы. А по факту, мир не меняется. Детей ворую везде, несчастные случаи с детьми тоже везде. Просто нам повезло выжить. Когда мне было 10 лет, мы с друзьями прыгали через шахту лифта в недостроенной пятиэтажке, и один раз я не допрыгнула, но успела ухватиться за крюк торчащий из плиты. Пацаны дворовые, дружбаны, меня вытянули и больше никто из нас так не делал 🤦🙈 а знали бы мои родители об этом, просто кошмар.
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Мы с женой только в этом году узнали о некоторых приключениях нашей дочери в школьные годы 😱👀 (а ей уже 26 лет, на минуточку 🤣). Реально в нескольких случаях Бог сохранил. И теперь, когда дети выросли, и у старшей уже сын в школу пошел, они частенько вспоминают свои приколы в детстве и спрашивают нас, каково нам с ними было тогда. 🤣🤦🤷‍♂️ Так что, молодые мамы, набирайтесь терпения и прежде всего любите своих детей. ♥️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags