Hello everyone 👋 My name is Natalia, I am 22 years old and I am from Ternopil.
I am a social media marketer with 3 years of experience. I help businesses and experts make their social networks effective, develop personal brands, and attract more clients.
I also run my own Instagram account @natalyaozirenska
In February 2022, we went on vacation to Bali, where we found ourselves caught in the war in Ukraine. A lot has changed for us in the past six months, one of those changes being our move to Canada.
On this YouTube channel, you will find videos about our experiences and adaptation, as well as interesting moments, trips, and other cool stuff.
Всім привіт 👋 Мене звати Наталя, мені 22 роки, я з Тернополя.
Я маркетолог в соціальних мережах з досвідом 3 роки. Допомагаю зробити бізнесам та експертам їхні соцмережі ефективними. Розвивати особистий бренд та залучати більше клієнтів.
А ще я веду свій інстаграм @natalyaozirenska
В лютому 2022 році ми поїхали у відпустку на Балі, де і застали війну в Україні. За цих пів року в нас дуже багато чого змінилась, одна з цих змін - переїзд в Канаду.
На цьому ютуб каналі будуть відео про наш досвід та адаптацію, а також цікаві моменти, поїздки чи інші класні штуки.
Всім привіт 👋 Мене звати Наталя, мені 22 роки, я з Тернополя.
Я маркетолог в соціальних мережах з досвідом 3 роки. Допомагаю зробити бізнесам та експертам їхні соцмережі ефективними. Розвивати особистий бренд та залучати більше клієнтів.
А ще я веду свій інстаграм @natalyaozirenska
В лютому 2022 році ми поїхали у відпустку на Балі, де і застали війну в Україні. За цих пів року в нас дуже багато чого змінилась, одна з цих змін - переїзд в Канаду.
На цьому ютуб каналі будуть відео про наш досвід та адаптацію, а також цікаві моменти, поїздки чи інші класні штуки.