Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Ехххх Ну тут 800-1000 насправді це ще відпочиваючи на половину (перебираю) Якщо прям возити , то буде більше
-
В Ванкувере также кое-кто зарабатывет так,как Вы написали,но большинство говорят,что очень плохой был февраль
-
Та да...
-
Електро ) але я у Торонто Заплутала людей трішки 🥹
-
Та ну😂 мені Торонто не подобається (всі мене клюють ізза цього) Тому що я не курєр, для мене це тимчасова робота, я люблю допомагати людям, тому я лікар🥲 хотілось би щось у цьому напрямку Тому якщо не буде тут сертифікату в найближчий час - я покидаю це місце😛🥹
-
Добрый день.А велосипед у Вас какой? Электро?
-
У нас листопад грудень по 8-10 к робили за місяць🥲 січень лютий 3-4
-
Ребята, всем привет))) поделитесь опытом)) кто как нашел жилье в Ванкувере? Был ли у вас уже на момент поиска рабочий контракт? Если живете в домах где есть объявления об аренде, скиньте фотку объявления плиз и локацию😊😊😊Всем хорошего вечера😉
-
Всем привет! Ребята, если у кого-то есть личный опыт установки зубных коронок в Ванкувере, посоветуйте, пожалуйста, хорошую клинику.
-
Добрый вечер!! Посоветуйте пожалуйста хорошие speaking clubs в Ванкувере, где можно практиковать и подтянуть разговорную речь
-
Вы повысили репутацию Alex Ianichev на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Спасибо 🙏
-
Здравствуйте, у нас домашний интернет shaw, установили в течение пары дней с момента заявки. Было это, правда, 1.5 года назад. Возможно, сейчас сроки установки другие.
-
YMCA Berrard st 955
-
Вы повысили репутацию Pavel на 1. Репутация: 1 Приглашаем присоединиться к нашему Instagram 🌐
-
Благодарю!
-
Прекрасно. Роботодавець , фактично , готовий чекати орієнтовно до двох місяців ( поки людина дістанеться Канади та пройде медогляд )? Чи як відбувається із можливими термінами ?
-
Есть. У мужа . Направление менеджмент, строительство
-
Доброго дня ! Скажіть, будь ласка , чи є успішні випадки пошуку роботи в Канаді ( знаходячись ще в Україні )? Чи краще на місці розбиратися із цим питанням?
-
Два тижні - ок, але не два місяці думаю ) Це особисто із того, що я отримувала у відповідь
14 Feb 2023, 05:36
11523/40486
about 4 hours ago