Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Binance, Bybit есть? Тогда пиши. Будем крутить. Мои 20% от твоего депозита за информацию
-
Binance, Bybit есть? Тогда пиши. Будем крутить. Мои 20% от твоего депозита за информацию
-
Артем, Размещение объявлений о сдаче в аренду - платное. Напишите пожалуйста одному из администраторов, кто сейчас онлайн: chatik.world/admins
-
Maria, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Alfred, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Nadia Jasmine, размещение объявлений в этом чате платное. Для заказа пишите @ChatikTeam.
-
Ребят, всем привет! Кто летит из России в ближайшее время, напишите пожалуйста в лс Очень важно, нужно привезти лекарства, здесь таких нет
-
Привіт! Ми - група з чотирьох людей і шукаємо житло. Однак, якщо у вас є пропозиції для однієї або двох осіб, ми також готові розділитися і розглянути такі варіанти. Трохи про мене: мені 28 років, і я не п'ю і не курю. У мене немає домашніх тварин. Я охайний і чистоплотний. Разом зі мною буде ще троє людей дівчина та два хлопця, і ми всі прагнемо знайти житло. Ми зацікавлені в оренді будинку або квартири з кількома спальнями. Якщо у вас є пропозиції, будь ласка, поділіться додатковою інформацією про доступність, вартість та умови оренди в приватному повідомленні. Ми готові розглянути різні варіанти і обговорити деталі. З нетерпінням чекаємо вашої відповіді!
-
😅😅