Ванкувер чатик 🇨🇦 | CHATIK
-
Если поделишься - я уверую в Бога
-
Здравствуйте👋🏻 Предлагаю удаленную работу Доход: от 500$/день 2-3 часа в день Подробнее в личные сообщения
-
С девушкой. Без детей, животных и тд
-
В соседнем чате человек сдает
-
Малова-та комната будет на двоих если честно. Но еще немного позже будет место
-
Не у всех соседние чаты одинаковые. Уточните, пожалуйста, в котором?
-
Здравствуйте👋🏻 Предлагаю удаленную работу Доход: от 500$/день 2-3 часа в день Подробнее в личные сообщения
-
Привет, я один, сейчас в поисках, моешь скинуть плз, вдруг подойдет
-
Пусть пишут в личку, здесь ссылки удаляют
-
Привет, кто еще жилье ищет)? Давайте дом снимем)
-
я ищу
-
Ублюдки турорылые
-
Вы кончены ублюдки которые запретили стикеры
-
Админы
-
Порадьте на якому сайті,можна купити авто -не дорого. Дякую
-
-
-
что за нашествие
-
Срочно нужны сотрудники в команду ! УДАЛЕННО Доход от 3600 $ в месяц От тебя : 1 Телефон , ноутбук или комп (не важно) 2 Быстрое обучение и усвоение информации 3 2-4 часа в день 4 Умение работать в команде 5 Позитивный настрой
-
Літній онлайн-інтенсив з англійської, на якому ваша дитина підготується до здачі екзамену Cambridge🇬🇧 👫 Для дітей 6-16 років Що чекає вашу дитину на інтенсиві: 🔸Розповімо, що таке міжнародні іспити, як до них правильно готуватись. 🔸Тренуємо всі частини Reading, Listening, Speaking, Writing. 🔸Вивчаємо граматику, фразові дієслова, словосполучення. 🔖В кінці курсу, як підсумок результатів — тестова здача та отримання сертифікату Certificate of Achievement in English від Eruditus Language Cente. ▪️Тривалість курсу — 2 місяці ▪️Заняття 3 рази на тиждень Тривалість одного заняття: 👉 до 9 років — 60 хвилин 👉 від 10 років — 90 хвилин. Переходьте на сайт, щоб дізнатись детальніше та зареєструватися👇🏻 is.gd/FT8j86
14 Feb 2023, 05:36
19227/40486
about an hour ago